Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ližnjan

Pijani muškarci napali policiju, svladala ih interventna

policija
ilustracija
29.07.2014.
u 16:13

Obavljenim liječničkim pregledom utvrđeno je da su 41-godišnjak i jedan policijski službenik lakše ozlijeđeni

Zbog prijetnji i napada na policajce, 38-godišnjaka iz Ližnjana sumnjiči se da je počinio kaznena djela prijetnje i prisile prema službenoj osobi. On je u ponedjeljak 28. srpnja oko 1 sat, u obiteljskoj kući u Ližnjanu, pod vidnim utjecajem alkohola, vikao i galamio te prijetio članu obitelji.

I nakon dolaska policije, muškarac je nastavio prijetiti oštrim predmetom, nakon čega se zatvorio u sobu. U tom je trenutku iz kuće izašao drugi muškarac, 41-godišnjaka iz Medulina, također pod vidnim utjecajem alkohola. Počeo je vrijeđati policiju i odbijao je postupiti po njihovim zapovijedima, zbog čega su ga prisilno priveli u policijsku postaju.

Obavljenim liječničkim pregledom utvrđeno je da su 41-godišnjak i jedan policijski službenik lakše ozlijeđeni. Budući je 38-godišnjak odbijao suradnju s policijom, policijski službenici interventne policije nasilno su otvorili vrata sobe. Muškarac je tada uzeo sjekiru, zbog čega ga morali prisilno svladati. Protiv 38-godišnjaka se podnosi kaznena prijava, dok je protiv 41-godišnjaka podnijet optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom sudu.

>> Prijavljena zbog prijetnje, oduzimanja slobode i tjelesne ozlijede

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije