Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez povoda

Pijani muškarac nožićem ubo policajca na prijelazu Trnovec

\'HITNA POMOC 15.02.07.\'
PIXSELL
09.01.2012.
u 10:41

Za vrijeme prekršajne obrade u službenim prostorijama na graničnom prijelazu bez ikakva povoda napao je preklopnim nožićem 40-godišnjeg policajca, voditelja smjene

Mještanin romskog naselja Parag uhićen je zbog pokušaja teškog ubojstva policajca na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Trnovcu u Međimurskoj županiji. U nedjelju u 15.20 sati 28-godišnjak iz Paraga pod utjecajem 2,55 promila alkohola došao je do graničnog prijelaza bez namjere da prijeđe u Sloveniju.

Za vrijeme prekršajne obrade u službenim prostorijama na graničnom prijelazu bez ikakva povoda napao je preklopnim nožićem 40-godišnjeg policajca, voditelja smjene. Nanio mu je dvije ubodne rane, no srećom policajac ga je uspio svladati i vezati, nakon čega je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da ima dvije ubodne rane koje su okvalificirane kao laka tjelesna ozljeda. Zadržan na Odjelu kirurgije Županijske bolnice Čakovec, a idući dan pušten je iz bolnice.

Počinitelj nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 6

JA
japa
11:51 09.01.2012.

Nije se nitko od policajaca sjetio pretražit osobu odnosno provijerit dali kod sebe ima neko oružje ili slično. A što da je kod sebe imao pištolj? Što bi onda učinio \"voditelj smjene\"?

BA
babica5
12:20 09.01.2012.

Ma baš,\"iz čista mira ga je ubo\" Mao sutra-imamo polupismene junake u mupu koji se itekako \"znaju ponašati uljudno\"

TR
trololol
12:27 09.01.2012.

Večernjače, mislim da će ti radio ovoga članka uslijediti tužab. Kako si se samo usudio napisati da je vidno alkoholizirani napadač na službenu osobu pripadnik romske nacionalne manjine???????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije