Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen

Pijani muškarac iz Ližnjana na policajce krenuo sjekirom

sjekira
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
29.07.2014.
u 11:56

U naguravanju su lakše ozlijeđeni i Medulinac i policajac

Muškarca (38) iz Ližnjana pulska je policija prijavila zbog prijetnje policajcima na koje je krenuo sjekirom prilikom intervencije u njegovoj kući u Ližnjanu. Muškarca se sumnjiči da je u ponedjeljak noću  oko 1 sat pijan vikao i galamio u kući i prijetio članu obitelji.

Po dolasku policije muškarac je nastavio s agresivnim ponašanjem te je policajcima prijetio oštrim predmetom nakon čega se zatvorio u sobu. Kako nije htio otvoriti vrata i odbijao je svaku suradnju sa policijom stigli su i interventni policajci i nasilno otvorili vrata sobe. Muškarac je tada uzeo sjekiru pa su policajci kako bi ga savladali i spriječili da nekog od njih, ali i sebe, ozlijedi primijenili sredstva prisile i uhitili ga. Na policajce je dok su pokušavali smiriti situaciju u kući u Ližnjanu vikao i drugi muškarac koji je izašao iz iste kuće, 41-godišnjak iz Medulina. I on je bio pijan, vrijeđao je policajce i oglušivao se na njihove pozive da se smiri.

I nad njim su policajci uporabili sredstva prisile i priveli ga u policijsku postaju. U naguravanju su lakše ozlijeđeni i Medulinac i policajac. Zbog prijetnje i prisile prema službenoj osobi 38 godišnjak iz Ližnjana kazneno je prijavljen dok je protiv muškarca iz Medulina podnijet optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

>>Susjedu prijetio mašući mu sjekirom iznad glave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije