Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio kontrolu

Pijani muškarac autom se zabio u kuću u Vukovaru: 'Čuo se jak udarac'

Nesreća u Vukovaru
Foto: 24sata
28.06.2021.
u 08:15

Policija je rekla da je vozač prilikom skretanja lijevo izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u odbojnu ogradu, prometne znakove i metalnu ogradu obiteljske kuće

U nedjelju navečer vozač Audija u Vukovaru zabio se autom u kuću. Muškarac (42) je završio u bolnici s lakšim ozljedama, rekli su za 24sata iz policije. Vozač je bio alkoholiziran. 

Policija je rekla da je vozač prilikom skretanja lijevo izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u odbojnu ogradu, prometne znakove i metalnu ogradu obiteljske kuće. 

– Bila sam u kući i čula jak udarac. Vidjela sam da je auto prevrnut i da se zabio u kuću. Dosta ljudi se skupilo – ispričala je čitateljica. 

Ključne riječi

Komentara 6

LU
lukisgd
08:41 28.06.2021.

Zasto se ne napise brzina, nacionalnost i koji mu je to puta da se pijan zabije

KO
komunikolog
09:58 28.06.2021.

Samo da se, ne daj Bože, nije neki Hrvat zabio u kuću u vlasništvu manjinca! Jer onda danas u 14 imamo tiskovnoj konferenciju na kojoj će jedan Milorad sa suzom u oku okrivili Penavu?!

GA
GandalfovBrat
09:42 28.06.2021.

jel u ili č? ili pak b?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije