Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident

Pijani mladić vikao i udarao po haubi policijskog automobila

\'policija_Arhiva VL_Crn_1111\'
Arhiva VL
18.04.2011.
u 17:02

Liječnici su ustanovili da su mladić i dvojica policajaca lakše ozlijeđeni

Dok su policajci u Čavlima u zaleđu Rijeke u nedjelju oko 3 sata obavljali svoj redoviti posao i obilazili teren, na haubu policijske Škode Octavije bez povoda skočio je 25-godišnjak iz Bakra. Počeo je vikati na policajce istodobno udarajući po automobilu i na sva se upozorenja i naredbe policije da se smiri oglušivao nastavljajući sipati uvrede.

Policajci su ga napokon uspjeli smiriti upotrebljavajući sredstva prisile pa je završio s lisičinama na rukama. Pri tome je Bakranin pružao otpor te se s dvojicom policajaca s ceste otkotrljao šest metara niz padinu. Uhićen je i priveden u policijsku postaju gdje mu je alkotestiranjem u krvi utvrđena koncentracija od 2,00 promila alkohola.

Odvezen je i u bolnicu gdje su liječnici ustanovili da je lakše ozlijeđen, a lakše su ozlijeđena i dvojica policajaca. Dok mu je pružana medicinska pomoć u bolnici, 25-godišnjak je u više navrata prijetio policajcima.

Nakon konzultacija s Općinskim državnim odvjetništvom u Rijeci dovršeno je kriminalističko istraživanje te će protiv ovog 25-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog prijetnje i napada na službenu osobu kao i optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.

Komentara 7

OB
-obrisani-
18:22 18.04.2011.

ANNO1777 je online igra koja simulira gospodarski politički I vojni sustav, kao u stvarnom svijetu. Vi ste građanin sedamnaestog stoljeća, koji se bori na svim razinama kako bi se unaprijed društvene hijerarhije. Možete otvoriti poduzeća, postati guverner ili možete izgraditi vojnu carstvo. Sve je do vas. Za razliku od ostalih igara ovog tipa, virtualni novac iz ANNO1777 mogu razmijeniti za pravi novac, I obrnuto. Drugim riječima, financijski uspjeh u virtualnom svijetu igra postaje financijski uspjeh u stvarnom svijetu. DIREKTNI LINK: http://www.anno1777.com/index.php?i=96885

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:39 19.04.2011.

ah optuzni prijedlog ? a vec sam mislio da ce ga nekako kazniti.

Avatar Sor@n
Sor@n
18:15 18.04.2011.

Pijani mladić vikao i udarao po haubi policijskog automobila. ____________________________________________ Da je trijezan nebi to činio. I u čemu je greška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije