Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Opatiji

Pijani mladić razbio vjetrobransko staklo na mercedesu

petarda4_mas_crn_010111
Maja Šantoši /Pixsell
14.02.2011.
u 14:35

Mladić iz okolice Opatije na mercedesu riječkih oznaka razbio je stražnje svjetlo i stražnje vjetrobransko staklo te vlasnici (63) iz Rijeke napravio štetu od oko tri tisuće kuna

Mladić (22) iz okolice Opatije vjerojatno je tek kad se otrijeznio shvatio što je pijan činio u noći na nedjelju. Usred noći, nešto poslije 2.20 sati, na Novoj cesti u Opatiji policija ga je zatekla u blizini oštećenog mercedesa i odvela u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da je na mercedesu riječkih oznaka razbio  stražnje svjetlo i stražnje vjetrobransko staklo te vlasnici (63) iz Rijeke napravio štetu od oko tri  tisuće kuna.

Zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari kazneno je prijavljen Državnom odvjetništvu, a slijedi mu i optužni prijedlog opatijskom Prekršajnom sudu. Naime, ustanovljeno je  da je u alkoholiziranom stanju, sa 1,55 promila, narušavao javni red i mir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije