Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT MOTIV

Pijani mladić pucao u zrak ispred kafića kod Sinja, pa se odupirao uhićenju

Mjesto Košute
Foto: Google Maps
1/2
26.11.2023.
u 11:06

Policija je utvrdila da je 23-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,09 g/kg) pucao u zrak ispred ugostiteljskog objekta, te da nije bilo ozlijeđenih osoba ni materijalne štete.

Mladić (23) pod utjecajem alkohola pucao je u zrak u subotu navečer u mjestu Košute. Policija je zaprimila dojavu o tome oko 20.10 sati.

'Policijski službenici odmah su izišli na mjesto događaja te u blizini pronašli muškarca koji se pokušao udaljiti. Spomenutim muškarac je uhićen uz uporabu sredstava prisile, a kod istoga je pronađen pištolj i tri komada pripadajućeg streljiva te je priveden u prostorije policije', kazali su iz PU Splitsko-dalmatinske za Dalmatinski portal.

Policija je utvrdila da je 23-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,09 g/kg) pucao u zrak ispred ugostiteljskog objekta, te da nije bilo ozlijeđenih osoba ni materijalne štete.

'Zadržan je u prostorijama policije te će danas biti priveden na općinski prekršajni sud uz optužni prijedlog zbog sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja iz čl. 21 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i čl.29.st. 3. i st. 5 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana', rekli su iz policije.

Policija je i dalje pred kućom u Aninoj ulici u kojoj su jučer bile dvije eksplozije

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije