Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA
Povratak na članak

Pijani mladić bez dozvole vozio motor, bježao, a onda policajca nekoliko puta udario u glavu

Sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točke 2. i 3. ZKP/08) koji je sudac istrage prihvatio i okrivljeniku odredio istražni zatvor po obje predložene zakonske osnove.

Komentari 2

PO
poluprovokator
18:48 23.06.2022.

Mora policija poradit na gardu i respektu. Nemre svatko bit policajac. Treba im i uvesti obavezne treninge i godišnne provjere tjelesne spreme i kondicije.

VL
RS
rasta sev
14:38 17.06.2022.

Zar policajac nije bio naoružan? Ćemu služi pištolj ako ga ne upotrijebiš kad je gusto, trebao ga probušiti nekoliko puta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.