Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U MEĐIMURJU

Pijani mladić (20) udario biciklista, a policija uhitila i suvozača: 'Odbio je alkotest i vrijeđao policajce'

Šibenik: Na vrpoljačkoj cesti došlo do prevrtanja osobnog automobila
Dusko Jaramaz/PIXSELL
02.05.2022.
u 13:20

Uslijed pada 46-godišnji biciklist pao je na kolnik, a vozilom hitne pomoći je i prevezen u Županijsku bolnicu u Čakovcu

Mladića (20) u Međimurju ovoga je vikenda uhitila policija nakon što je s 2,18 promila alkohola u krvi udario biciklista, a iz jednog drugog razloga uhićen je i njegov suvozač. 

Naime, kako je izvijestila PU međimurska, mladić je u nedjelju oko 16.40 sati pijan vozio automobil u Vučetincu kada je skrenuo ulijevo na kolni ulaz te udario biciklista (46) koji je dolazio iz suprotnog smjera. 

Uslijed pada 46-godišnji biciklist pao je na kolnik, a vozilom hitne pomoći je i prevezen u Županijsku bolnicu u Čakovcu. 

Osim što je policija uhitila mladića, uhićen je i njegov 46-godišnji suvozač.

- On je kao sudionik u prometu odbio podvrći alkotestu te je policijske službenike vrijeđao i omalovažavao raznim pogrdnim riječima - izvijestila je policija.

Protiv 20-godišnjeg vozača i 47-godišnjeg putnika pokrenut je prekršajni postupak.

>> VIDEO Pijani muškarac (32) hodao centrom Zagreba i pucao u zrak iz vatrenog oružja


 

Komentara 1

SA
sanikol
14:05 02.05.2022.

Ovo je prvi biciklista koji je uslijed pada pao na pločnik. Molim ime novinara da ga mogu prijaviti za nagradu za životno djelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije