Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN I PRIVEDEN

Pijani maloljetnik izazvao prometnu nesreću u Domašincu

Šibenik: Simpatična Mini Morris vozila "protutnjala" ulicama u sklopu 5. susreta Giro di Dalmatia
Dusko Jaramaz/PIXSELL
26.02.2024.
u 11:08

Zbog počinjena prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv maloljetnog vozača podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Maloljetnik je u nedjelju oko 4 sata nakon ponoći u Domašincu pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0,74 g/kg i bez položenog vozačkog ispita izazvao  prometnu nesreću.

- Upravljajući osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Ulicom Marka Kovača, prilikom skretanja u Prvomajsku ulicu, nije držao potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila zbog čega je prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je ispred u istom smjeru upravljala 21-godišnja vozačica - kažu danas u policiji.

Maloljetni vozač je uhićen i priveden u policijsku postaju. Zbog počinjena prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv maloljetnog vozača podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

VIDEO: Sudar tramvaja u Zagrebu, jedan izletio iz tračnica: 'Koja katastrofa, jedva se mičemo u koloni'

Komentara 2

NK
Najam krova
11:44 26.02.2024.

Jel su to opet naši?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije