Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin i kazna

Pijani homoseksualni saudijski kraljević osuđen za ubojstvo sluge

Saudijac ubojica (1)
Foto: Reuters
1/7
19.10.2010.
u 19:02

Ostane li u na robiji u Ujedinjenom Kraljevstvu izbjeći će smrtnu kaznu u Saudijskoj Arabiji gdje ne bi zamjerili ubojstvo sluge, koliko pijanstvo i homoseksualnost.

Saudijskog kraljevića Sauda bin Abdulaziza bin Nasira al-Sauda (34), nećaka saudijskog monarha, porota je londonskog suda Old Bailey proglasila u utorak krivim za ubojstvo svog sluge u luksuznom hotelu Maryleboneu u londonskoj rezidencijalnoj četvrti Westminster. Njegov sluga Bandar Abdulaziz (32) pronađen je u hotelu 15. veljače pretučen i zadavljen.

Suđenje je pokazalo da je između nasilnog homoseksualnog gospodara i sluge vladao zamršen odnos u kojemu je sluga podrijetlom s Maldiva često bio žrtva nasilja.
Glavni dokaz bila je snimka hotelske nadzorne kamere iz dizala od 22. siječnja ove godine.

Sluga je pronađen mrtav u hotelskom krevetu. Uzrok smrti bili su višestruka krvarenja u lubanji, a pronađena su mu i polomljena rebra i vratna kralježnica.

Al-Saud (34) priznao je ubojstvo na mah, ali je odbio krivicu iz predumišljaja. U vrijeme kad je slugu napao bio je alkoholiziran jer je pio šampanjac i koktele, što je naglašavala obrana. Obrana je, međutim, sve vrijeme pokušavala prikriti ili dati druga tumačenja o homoseksualnim sklonostima Njegovog Veličanstva.

Poslije samo 95 minuta vijećanja porota je odlučila da je Saud kriv za ubojstvo, ali i za ranija nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Danas, u srijedu, sudac bi trebao izreći i kaznu.

Ostane li u Velikoj Britaniji na dugogodišnjoj robiji, vjerojatno će izbjeći smrtnu kaznu u Saudijskoj Arabiji. Tamo mu ne bi toliko zamjerili na ubojstvu sluge, koliko na pijanstvu i homoseksualnosti.

Komentara 16

ST
Stole1
19:26 19.10.2010.

Više im nije dovoljno što pišaju i seru u zlatnim wcima, nego su iz sve tolike obijesti postali i homosexualci.Nije ni čudo da su ih okupirali amerikanci kad su ovi moralno totalna nula, novac im je ko i njihovim srodnicima semitima udario u glavu i postao im jedini bog.

SI
sinaj
17:38 20.10.2010.

Vidim da si današnju propovjed posvetio Ischmidtu, pouzdano znam da je on fan ovakvih stvari, pogotovo kad su tako vjerodostojno objašnjene. Al nek si mu sve tako racionalno obrazložio.....ahahaha (Ischmidt, šala)

OR
orisis
14:35 20.10.2010.

Pa da se ponovim: U Islamu nema homoseksualaca ,ubojica i pijanaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije