Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOŽELJNI GOSTI
Povratak na članak

Pijani Australci u ponoć se popeli na hvarsku katedralu, zvonili i uništavali crijep!

Nastala materijalna šteta je oko pet tisuća kuna

Komentari 10

TO
tonkica
11:17 21.08.2015.

A dobro, bar se nisu ubili ili nestali ili slicno sto je uobicajno kao posljedica njihovih avantura koje posteno kostaju nas porezne obaveznike.

VL
ST
Stipetic1
11:49 21.08.2015.

Bio tamo kada se to dogodilo.pijana stoka .triba to dobro iscipelati. To i govori koliko štuju vjeru i kulturu zemlje domaćina

VL
Avatar jebb
jebb
12:50 21.08.2015.

Eh, da su nesto slicno napravili sa dzamijom negdje na Bliskom istoku... Ponekad mi se i svidjaju oni njihovi zakoni. Za ovakav barbarizam, bicevanje na javnom trgu, barem stotinjak udaraca. Sezona je u punom jeku, moglo bi se zaraditi nesto i od ulaznica, za popravku krova...

VL
IN
incogrito
11:28 21.08.2015.

Ocemo im podamfati luleke jer su dosli kod nas? Ipak su to cijenjeni strani gosti.. koji su btw. dno dna. Nama samo strani otpad dolazi. Sramota me vise i Hvara i svih tih unistenih destinacija na obali seljackim neodgojenim prljavim strancima..

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:44 22.08.2015.

Pijani Australci u ponoć se kao svoji na tuđem popeli na hvarsku katedralu, zvonili i uništavali crijep!

VL
VI
VisAVis2
13:12 21.08.2015.

Nemojno se izživljavati nad tim tipovima. Dovoljno je što ih je policija zadržala i ispitivala. Nikakav postupak ni kazna nisu potrebni. Pa ovo je samo jedna krovna kupa pukla (a vjerovatno je od prije bila puknuta), što treba od toga praviti cirkus. Sve je dobro, gdje je ljudi tu je i svakojakih nereda. Ne možemo željeti turističke devize (JEDINI ostali prihod na otocima!!!), a da nam sve ostaje po starom (čitaj mrtvo čitave godine, jer su otoci sto posto odseljeni, bez mladosti, bez života, bez rada, bez ičega, tragedija sto posto)! Neka se mladost (ljeti) veseli! Bio sam u jednoj otočkoj crkvi na Božićnoj misi ove godine (polnočki koja tamo počinje u 19 h, jer nema nikoga) i vjerujte mi: bilo nas je OSAM vjernika (to je bilo sve pokretno stanovništvo te otočke župe)! Je li to "mir" i "red" kojega propagiraju i komentatori ali i taj župnik ih Hvara! Živio konstruktivni nered, živjelo cjelonočno bdjenje, neka sve radi, sve zvoni, sve pleše, sve skaće, dosta je terora sarčadi, koji žive od mirovine koja se uplaćuje prihodima upravo od tih koji "stvaraju nerede". Pa nisu nikoga ubili ni ranili!

VL
CI
cinkvici
15:21 21.08.2015.

Je, odma se vidi, da su ovi australci porijekla iz hrvatske, njihovi pradjedovi su rođeni dalmosi!

VL
DU
Deleted user
18:18 21.08.2015.

Hahaha, "mates" mu ga dali malo. Sto zna Australac kako izgleda gradjevina starija od 100 godina, hihi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.