Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasnost na cesti

Pijani 60-godišnjak autocestom vozio u suprotnom smjeru

krivi smjer
Nel Pavletić/PIXSELL
05.10.2010.
u 10:17

Kako doznajemo, muškarac je na autocestu vjerojatno ušao na čvoru Gospić u smjeru Splita, no umjesto prema jugu, krenuo je prema Zagrebu.

Pijani 60-godišnjak iz Ličkog Osika jutros se upustio u opasnu vožnju autocestom u suprotnome smjeru, ali ubrzo ga je zaustavila lička policija.

Kako doznajemo, muškarac je na autocestu vjerojatno ušao na čvoru Gospić u smjeru Splita, no umjesto prema jugu, krenuo je prema Zagrebu. 

Na odmorištu Janjče okrenuo se te počeo voziti u dobrom smjeru nakon čega ga je zaustavila policija koja je dojavu o suludoj vožnji bijele Citroen Xsare zaprimila i od građana i od Centra 112.

Muškarcu je izmjereno 1,06 promila alkohola u krvi te je u tijeku postupanje, potvrđeno je iz ličko-senjske policije. Pogrešnim smjerom vozio je dvadesetak kilometara.

Ključne riječi

Komentara 7

TO
Toma2
10:46 05.10.2010.

sikert daj još jednom pročitaj i ne trabunjaj bez veze

LA
lalala123
10:47 05.10.2010.

Sikeret - pročitaj što piše - vozio krivo - sam shvatio što radi - sam se okrenuo (nije ga nitko zaustavio ) - vozio dopuštenim smjerom - murija ga ipak zaustavila zbog onog što je počinio X minuta ranije. Ivava je dobro napisala.

SI
sikert
10:31 05.10.2010.

novinarka Iva Vidović piše \"...sam se okrenuo te počeo voziti u dozvoljenom smjeru..\" Ako je on vozio tko je drugi mogao okrenuti njegovo vozilo nego samo on i nije počeo voziti u dozvoljenom nego u NE dozvoljenom, draga novinarko\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije