mučenje životinja

Pijani 54-godišnjak sjekirom udario svog psa u glavu

sjekira
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
25.03.2014.
u 10:33

Nasreću, pas nije uginuo nego su ga djelatnici specijalizirane veterinarske ambulante u Vinkovcima preuzeli radi zbrinjavanja i liječenja

U Policijskoj postaji Vinkovci provedeno je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Ivankova na temelju kojeg je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Saznanja iz kriminalističkog istraživanja upućuju na to da je 54-godišnjak u nedjelju oko 17 sati u dvorištu obiteljske kuće u Ivankovu, u Ulici Gorjani, u alkoholiziranom stanju ušicom sjekire dva puta udario svog psa mješanca u glavu. Nasreću, pas nije uginuo nego su ga djelatnici specijalizirane veterinarske ambulante u Vinkovcima preuzeli radi zbrinjavanja i liječenja, a protiv 54-godišnjeg nasilnika nad nemoćnim životinjama podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

>> 5000 kuna onome tko otkrije tko je ubio psa petardom

Komentara 9

BA
balic
10:54 25.03.2014.

Najmanje dve godine zatvoraza zlostavljanje i ozlijedjivanje psa ali o njegovom trosku a ne da drustvo placa njemu izlezavanje.. Ako nije u stanju platit onda par mjeseci teskog rada i oduzimanja novcane naknade mozda se onda takve osobe nauce postivatt i zivotinje.. Nisu zivotinje predmet bez osjecaja samo zbog toga sto ne mogu reci da ih boli nego ziva bica sa osjecajima.

CR
crocro
10:44 25.03.2014.

Šteta što pas ne može uzvratiti na isti način. A možda je gazda takav da je zaslužio da pas prvo njega udari sjekirom po glavi. Z ovakvo djelo bi trebao barem 6 mjeseci odraditi za opće dobro teškim fizičkim radom kako bi pokrio troškove kazne.

Avatar šmrkljiš
šmrkljiš
10:41 25.03.2014.

koja bestija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije