Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U KNINU

Pijana vozačica sletjela s ceste, poginuo putnik (28)

Ilustracija
Foto: Screenshot/Google Maps
21.10.2019.
u 10:38

Protiv 24-godišnje vozačice policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Od posljedica teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u Kninu tijekom noći preminuo je 28-godišnji putnik iz BMW-a zagrebačkih registracija, doznaje se u ponedjeljak u šibensko-kninskoj policiji.

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju oko 1.25 sati u Kninu u Ulici 4. gardijske brigade, a kako je izvijestila policija nakon očevida, nesreća se dogodila kada je 24-godišnja vozačica u alkoholiziranom stanju u BMW-u zagrebačkih tablica u lijevom nepreglednom zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom i u zanošenju sletjela izvan kolnika.

Zatim je prednjim dijelom vozila udarila u stablo od kojeg se odbila na pješački nogostup, a od siline udara motor automobila odbačen je na prometni trak.

"U nesreći je teške i po život opasne ozlijede zadobio 28-godišnji putnik, koji je prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, gdje je tijekom noći preminuo. Vozačica osobnog vozila teže je ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, dok je 23-godišnji putnik lakše ozlijeđen", doznaje se u šibenskoj policiji.

Protiv 24-godišnje vozačice policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije