Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Pijana vozačica nokautirala policajca

policija
ilustracija
27.08.2014.
u 11:49

Nakon što je izazvala sudar počela je vrijeđati policajca koji je sjeo do nje u policijsko vozilo te ga potom udarila u glavu, ispod lijevog oka

Pijana vozačica (36) u Sračincu pored Varaždina u utorak je nokautirala policajca, ostavivši mu u “uspomenu”  crvenilo ispod lijevog oka. Varaždinski su policajci po dojavi došli u Sračinec gdje je vozačica s 0,93 promila u krvi izazvala prometnu nesreću. Vozeći prema Varaždinu glavnom ulicom u jednom je trenutku stala nasred ceste i krenula unazad. Vozač (34) iza nje pokušao ju je izbjeći, no pritom ga je udarila u desni bočni dio automobila.

Kad su došli policajci, budući da je željela dalje nastaviti s vožnjom, odredili su joj “mjeru opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole uz isključivanje iz prometa". Smjestili su je u policijsko vozilo no, javlja  policija, počela je vrijeđati policajca koji je sjeo do nje te ga  potom desnom rukom udarila u glavu. Morali su je “smiriti uporabom sredstava prisile” te su je doveli u Policijsku upravu varaždinsku, gdje je zadržana do otrežnjenje. Policija kaže da vozačica pri tome nije ozlijeđena.

Protiv nje podnijet će kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu kao i, naravno, prekršajnu prijavu zbog izazvanog sudara.

>> Braneći dečka od uhićenja nogom policajca udarila u glavu

>> 72-godišnjakinja sjekirom napala dvojicu policajaca

Komentara 4

BA
bakulušić
13:05 27.08.2014.

Ako je vozačica član neke (ne)vladine udruge civilnog društva, ne treba brinuti. Neka samo to kaže i može doma. Drugi će brinuti o njezinoj sudbini.

US
U sridu
12:38 27.08.2014.

Nokaut je kada netko izgubi svijest,ove novine su zutije svakim danom,Varazdin postaje grad slucaj? cesto se oblejavaju u tom gradu.

DU
Deleted user
11:59 27.08.2014.

Opaka baba. Nadam se da nije udata :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije