Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon izlaska

Pijana konobarica s poremećajem osobnosti nož zarila dečku pokraj srca

policija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
03.11.2015.
u 18:41

Pante M. jedva je ostao živ. I dalje se liječi od posljedica napada, a i jučer mu je opet pozlilo. S Valentinom V. od napada više ne komunicira

Devet godina turbulentne veze, zajedničkog života, ljubavi i razmirica između Karlovčana Pante M. (30) i Valentine V. (28) naglo je završilo lani jednog jutra kada se Valentina pijana vratila u stan.

Nakon posla kao konobarica u jednom kafiću i izlaska s prijateljem, lupala je po vratima zaključanog stana, a kada joj je dečko napokon otvorio, počela je svađa, naguravanje, da bi mu Valentina na kraju zarila kuhinjski nož u prsni koš pokraj srca. Pante je jedva ostao živ. Otad je prošlo više od godine, on se i dalje liječi od posljedica, a i jučer, kada je Valentini izrečena nepravomoćna presuda od dvije godine zatvora za pokušaj ubojstva, pozlilo mu je kada se sjetio svega.

S Valentinom više ne komunicira. – Ničega se ne sjećam, ali ne mogu vjerovati da sam mu to napravila jer sam ga voljela – kazala je žena koja se od lani liječi od ovisnosti o alkoholizmu. I Nadica Buzina, psihijatrijski vještak, utvrdila je da je znala što radi, da ima duboki poremećaj osobnosti i da je emocionalno nestabilna. 

>>Usnulog prijatelja nožem je izbo čak 11 puta. Utvrđuje se uloga trećeg muškarca u stanu

>>Prijatelji bili drogirani? Kroz rupu na staklu gol i dezorijentiran popeo se na krovište

Komentara 4

SC
schwertransport
16:48 05.11.2015.

Kakva bi bila kazna da je on nju samo pretukao

OK
okvarbudovič
21:31 03.11.2015.

na...jem vas s..e na k..ac

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
10:15 04.11.2015.

Ma to je ljubav,nema tu nista sporno i cudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije