Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna vožnja
Povratak na članak

Pijan vozio krivim smjerom na A9 između čvora Baderna i Medaki

Isti je 32-godišnjak još 2. srpnja izazvao prometnu nesreću na raskrižju državne ceste D21 i Ulice Paduljski put. I tada je bio pod utjecajem alkohola.

Komentari 7

IV
ivanhorvat2001
15:51 07.07.2011.

Isti je 32-godišnjak još 2. srpnja izazvao prometnu nesreću na raskrižju državne ceste D21 i Ulice Paduljski put. I tada je bio pod utjecajem alkohola. pa, nema razloga da ga ne pustimo jos koji put.

VL
ŠM
šmajser13
15:52 07.07.2011.

Frajer je prije 5 dana pijan izazvao prometnu nesreću. I jučer je opet pijan vozio u suprotnom smjeru po autocesti. Pa zar zbilja u ovoj državi treba nekog ubiti automobilom u pijanom stanju da zakon urgira? Pa što ako je državljanin Republike Kosovo? Strani državljanin? Da si i Papa iz države Vatikan, ako pijan skriviš prometnu nesreću-koji bolesni kurvin sin ti uopće daje priliku da opet sjedneš za volan slijedećih 5-10 godina??? Nadam se da razumijete što želim reči.

VL
DU
Deleted user
17:20 07.07.2011.

Državu nam vode neškolovani purani pa ne znam što se čudite. Kada puran nije svjestan što radi.

VL
BO
botr
21:42 07.07.2011.

Ko zna kako je dobio tu dozvolu, do pre neku godinu jahao magarce, pa seo u auto, nije ni cudo da tako vozi.

VL
MI
Mirel
09:38 08.07.2011.

Hrvatska policijo i Hrvatski sabor jebo vas šiptar koji pijan vozi već drugi put ga hvatate a nečete mu ništa. Čekate dok budala nekog ubije, a i tad mu nebi ništa. Otjerat dreka u zatvor jedno 5 godina, jer to se tretira koa ubijstvo. A što bi drugo bilo pijan vozit nego ubistvo, u zatvor i prisilni rad, da tuca kamen. AMEN

VL
A5
anita 55
17:40 08.07.2011.

evo opet jedan pijan vozi, i noko mu nista nece. Draga policijo, vi ste tu zakon, uhvatite svokog tog nemocnog, sto mislim da ne moze bez alkohola, neka ide pjeske i nek pije dok se ne srusi. Takvima pijandurima sto sjednu za volane treba odmah uzeti vozacku dozvolu za uvjek i dobro ih novnano kazniti, a ne cekati dok nekog ubiju. Ima nas dosta koji volimo nekad na nekom slavlju popiti cau vina, ali onda idem kuci sa nekim koji nije pio ili pjesice, autobusumo ili bilo s nekim drugim prevozom. Pa zasto moraju oni da voze pijani, i niko im ne moze da sudi? Jesu li oni nesto bolje od normalonog svijeta? Nema veze koje nacije je taj pijan covjek traba ga dobro kasniti, da mu alkohol nikada ne padne na pamet.

VL
A5
anita 55
17:45 08.07.2011.

Molim vas oprostite na greskama! Prebrzo sam pisala. Hvala!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.