Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 41-godišnjak

Pijan tukao majku, spasila se bijegom iz stana

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/3
13.02.2020.
u 18:54

Muškarac je pod utjecajem alkohola u stanu u Zadru u kojem živi zajedno s majkom, vikao na ženu i bio fizički nasilan prema njoj te bacao razne predmete prema njoj i po stanu, priopćio je DORH

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je pred Općinskim sudom u Zadru optužnicu protiv hrvatskog državljanina (41) zbog počinjenja kaznenog djelo protiv braka, obitelji i djece nasiljem u obitelji.

– Okrivljenika se tereti da je 17. siječnja 2020. pod utjecajem alkohola, u stanu u Zadru u kojem živi zajedno s majkom, vikao na oštećenicu i bio fizički nasilan prema njoj te bacao razne predmete prema njoj i po stanu unatoč tome što je oštećenica zapomagala i tražila pomoć te pobjegla iz stana. Tereti ga se da je svojim takvim postupanjem ugrozio njezino dostojanstvo te je takvo postupanje kod nje izazvalo osjećaj nelagode i bespomoćnosti. U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela – priopćili su iz zadarskog DORH-a.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
19:11 13.02.2020.

To je kao i ne dugo; unuka od 38 godina tukla baku: I to u bakinom stanu, jer su je roditelji otjerali pa se dovukla baki. Meni je suludo da stari dripci žive s roditeljima. Kaj si ne unajmi sobu,, stan, kupi stančić ...Stari huligani i ništkoristi, pa se iživljavaju na nemoćnima. Na ulicu.

KO
Kokoiduhovi
19:29 13.02.2020.

Djeca žive s roditeljima dok se školuju, dok rastu...kada završe školovanje i nađu prvi posao, vrijeme im je ići. Talijani su poznati po tome da žive kod roditelja do čak 35. godine života - muški naročito; tako imaju besplatnu pralju, kuharicu i čistačicu. Ma da ne bi. Dvije generacije u istom prostoru - ne ide. Roditelji stare, postaju usporeni, imaju svoje navike i trebaju mir i imaju pravo na svoj mir u svom stanu.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:54 13.02.2020.

ljudi koji su stariji od 30 i žive sa roditeljima su ništ koristi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije