Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijan skrivio smrt suputnika

07.01.2009.
u 18:40

Jučer u kasnijim popodnevnim satima zbog neprilagođene brzine došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je život izgubio 29-godišnjak, suputnik iz vozila kojim je upravljao 33-godišnji vozač kojem je izmjereno 1,86 promila alkohola u krvi.

Nakon završenoga radnog dana trojica muškaraca odlučila su se opustiti uz koju čašicu pića te nakon toga sjeli u teretni automobil volkswagen transporter kojim je upravljao 33-godišnji Miljenko Š.

S njim u automobilu nalazili su se 29-godišnji Franjo H. i 22-godišnji Andrija G. Vozili su autocestom A3 u smjeru zapada, a dolaskom na križanje s čvorom Jankomir vozač je zbog neprilgođene brzine naletio na putokazne ploče i metalnu ogradu. Vozilo se odbilo i nastavilo se nekontroirano kretati te se nekoliko puta zabilo u zaštitnu ogradu i na posljetku udarilo u stup javne rasvjete.

Franjo H. na mjestu je ostao mrtav, a automobil se još jednom odbio i konačno zaustavio na ogradi. Vozaču je izmjereno 1,86 promila alkohola u krvi, a on i drugi suputnik s lakšim ozljedama prevezeni su u bolnicu Sveti Duh.

(I.Vi)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije