Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijan skinuo srpsku zastavu pa završio u psihijatrijskoj bolnici

policija
Arhiva VL
19.10.2009.
u 12:02

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, pijani ih je mladić omalovažavao i vrijeđao, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile uhićen.

Dvadesettrogodišnji Zagrepčanin pod utjecajem 2,17 promila alkohola u krvi razbio je prozor na zgradi Općine Dvor u subotu oko ponoći, otkinuo kondenzacijsko crijevo klimatizacijskog uređaja i s pročelja skinuo srpsku zastavu te je bacao i pritom glasno vikao.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, pijani ih je mladić omalovažavao i vrijeđao, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile uhićen i najprije zadržan u prostorijama policije, a potom na temelju Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen u Neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači.

Zbog narušavanja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem na javnom mjestu te omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, Zagrepčanin će biti prekršajno prijavljen, dok je Općina Dvor protiv njega podnijela prijedlog za pokretanje kaznenog postupka zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Ključne riječi

Komentara 22

RE
respeckt51
16:05 19.10.2009.

Nedaj boze napravit nesto protiv srbosa. Odmah se pobuni pol Hrvatske, a druga polovica se duboko izvinjava opancicima. \"hrvatski kompanjoni\", mesicevi, kosorovi, pusicevi, ne reagiraju na izjavu Tadica, da je jedini koji se izvinio za zlocine, ne reagiraju da uu Svicarskoj vec godinama pjeva opancic sa kokardom na celu,ne reagiraju na srbskog nogometasa u Varazdinu koji nakon gola puca po publici, ali reagiraju kad VZ. publika vise \"ubij srbaca\", reagiraju protiv Thompsona, reagiraju na sve sto je Hrvatsko. Zato jos jedini spas za Hrvatsku je Tudjman, koji ce braniti hrvatske interese i hrvatski narod.

Avatar Medeni
Medeni
15:54 19.10.2009.

Trebao je zapaliti općinu.

CR
crni7777
13:47 19.10.2009.

..u tom napadu organizirano sudjelovalo oko 2.000 pripadnika srpske paravojske, a do sada je za te zločine kažnjen samo jedan počinitelj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije