Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijan se dva puta zabio u parkirane automobile na Ravnicama

policija
arhiva vl
Autori: sk/VLM, mzr/VLM
30.01.2010.
u 16:28

Građani su obavijestili policiju o pijanom vozaču te je ubrzo počela potjera za njim, a kada je se zaustavio odveden na otriježnjenje nakon čega će biti doveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu

Pijani 40-godišnji vozač jučer je oko 13. 38 divljanjem na cesti izazvao pravi urnebes u zagrebačkom naselju Ravnice. Vozeći se s Borongaja udario je u nekoliko parkiranih automobila, prvo u Stiplošekovoj ulici, a zatim nastavio bježati. 

Policiju su ubrzo uznemireni građani obavijestili o pijanom vozaču i njegovu divljanju po Ravnicama te je ubrzo započela potjera za njim. Vozač se pak na kraju zaustavio u Dalmatinčevoj ulici jer iz nje nije više mogao izići – jednosmjerna je – te je ondje također slupao još nekoliko automobila. Ne treba spominjati da je pri divljanju po cesti također “pokupio” i nekoliko stupića na parkiralištima koji su mu se našli na putu. 

Prava je sreća što pijani muškarac nije nekoga ozlijedio za svoje mahnite vožnje po Ravnicama ozlijedio. Vozaču je izmjereno 0,87 promila u krvi te ga je policija odvela na triježnjenje, a potom će biti doveden u PP Maksimir na prekršajnu obradu. 

Kolika je materijalna šteta na slupanim vozilima, policija jučer nije mogla točno odrediti, ali se ona procjenjuje većom. Ne zna se je li pijani vozač i prije bio prekršajno prijavljivan zbog izazivanja prometnih nesreća.   

Komentara 7

Avatar Robinzon
Robinzon
17:14 30.01.2010.

Ovaj nije pijanac.Ovo je mentalno poremećena osoba.taj bi poludio i da je popio jedan gemišt.Ja sa 2 promila tek najbolje vozim.

TU
Tupislav
00:47 31.01.2010.

Ha, ćim neko uradi veču glupost nije naš Hrvat nego je iz BIH. A Bosnaci nam vode drzavu - interesantno.

Avatar almaminjo
almaminjo
23:18 30.01.2010.

...sinkić...dabogda ti zet bio iz bosne da ti popravi prosjek... ...jesu li ga cajoši barem razbili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije