Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na Črnomercu
Povratak na članak

Pijan razvalio vrata i susjeda ubo nožem u trbuh

Tomislavu P. u krvi je izmjereno 1,5 promila alkohola. Nakon što je napao susjeda, pobjegao je, no uskoro je uhićen

Komentari 4

C5
c54t21q2
16:47 19.01.2014.

Za ne povjerovati je sa kojom lakocom ljudi na druge potezu nozeve i sl.!?Ne bih se slozio da je tome alkohol kriv,prije ce biti nesto drugo.Npr. odgoj,sredina u kojoj je doticni odrastao ...ili latergija prouzrokovana ...lijepim zivotom sto nam podarise politicari.

VL
L0
luena 01
21:16 19.01.2014.

Ajjajaj stvarno mozete mirno spavati kad znate da su ovakvi od prije poznati policiji ,mozda nikad osudjivani a sad pod utjecajem alkohola provalit u tudji sta pa izbost covjeka ... sto je to uslo u ljude i cemu sve vodi vrag ce znat... dobrom sigurno ne... Hoce li ga sad stavit iza resetaka na par godina ili ga pustit nekaznjeno dok nekog ne ubije..?

VL
BL
Blomberg
13:55 20.01.2014.

Nemogu prozvakat taj izraz " ubo" nije ga ubo nego- piknuo ili ranio nozem, a ako vec pise ubo onda bi po mojem ispravno bilo -uboo ga je nozem. Taj izraz nije knjizevni i treba ga izbaciti iz HR rijecnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.