Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedio ih

Pijan razbijenom bocom pokušao ubiti dvojicu mladića na Ribnjaku

očevid, policija, park, ubojstvo
Duško Marušić/Pixsell
14.07.2013.
u 13:17

Razbijenom staklenom bocom nasrnuo je na 23-godišnjaka (kojem je ozlijedio ruke i leđa) i 24-godišnjaka (kojem je ozlijedio glavu).

Policijski službenici Policijske postaje Medveščak proveli su istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje da je počinio pokušaj ubojstva 23-godišnjaka i 24-godišnjaka, piše na stranicama PU zagrebačke.

Sumnja se da je 25-godišnjak noćas oko 2.15 sati, u parku Ribnjak, u alkoholiziranom stanju (2,2 promila), vrijeđao skupine mlađih osoba, a potom je razbijenom staklenom bocom nasrnuo na 23-godišnjaka (kojem je ozlijedio ruke i leđa) i 24-godišnjaka (kojem je ozlijedio glavu).

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju i KB Dubrava, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije