Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni red i mir

Pijan provocirao vlasnika kafića pa šakom udario policajca

sletio s ceste, policija
Tomislav Miletić/Pixsell
07.11.2011.
u 08:39

Dok su 34-godišnjaka vodili iz prostorija PP Vinkovci, fizički je napao policijskog službenika, udarivši ga šakom u prsa i ramena te ga lakše ozlijedio.

Sinoć nešto poslije 20 sati vidno pijani 34-godišnjak narušavao je javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Starčevićevoj ulici u Vinkovcima, galamio je i razbio čašu te pozivao vlasnika objekta na fizički obračun, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska.

Dolaskom policijskih službenika vrijeđao ih je verbalno pa je zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira doveden u policijske prostorije u Vinkovcima.

Dok su 34-godišnjaka vodili iz prostorija PP Vinkovci, fizički je napao policijskog službenika, udarivši ga šakom u prsa i ramena te ga lakše ozlijedio.

Izgrednik je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog napada na službenu osobu te je Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavljen optužni prijedlog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije