Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljsko nasilje

Pijan prijetio majci pa bratu: Sasjeći ću te sjekirom!

sjekira
Duško Jaramaz/Pixsell
16.05.2013.
u 14:49

Incident zbog kojeg je morala intervenirati policija dogodio se jučer u Kaštel Starom, a ustanovljeno je kako je nasilnik u obitelji tijekom izricanja prijetnji bio pod utjecajem alkohola

Tridesetpetogodišnji Kaštelanin sjekirom je zaprijetio bratu da će ga sasjeći nakon što se ovaj umiješao u sukob između njega i majke. Incident zbog kojeg je morala intervenirati policija dogodio se jučer u Kaštel Starom, a ustanovljeno je kako je nasilnik u obitelji tijekom izricanja prijetnji bio pod utjecajem alkohola, javila je splitska policija.

Po dolasku policije, pijani muškarac se primirio i prestao prijetiti bratu i majci, a nakon pregovora predao je sjekiru. U postaji je zadržan sve dok se nije otrijeznio, a u četvrtak ga uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji očekuje ispitivanje na Prekršajnom sudu.

>>Bivšoj ženi SMS-om prijetio da će je ubiti pa \'zaradio\' prijavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije