Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znala je što učiniti

Pijan jurio prema pješacima s djetetom, vozačica herojskim potezom spriječila tragediju

izbjegnuta tragedija
Foto: Screenshot
1/4
28.10.2019.
u 11:53

Predvidjevši što će se dogoditi, Shannon nije ni trenutak razmišljala treba li zaustaviti svoj automobil

Kada je 27-godišnja Shannon Vivar vidjela da prema pješacima koji su gurali kolica s djetetom i prelazili cestu na pješačkom prijelazu dolazi jureći automobil, jedino što joj je preostalo bilo je zaustaviti taj automobil.

Ona je, naime, prilazila iz drugog smjera raskrižju, a s njom su u automobilu bili njezina majka i trogodišnje dijete s kojima je bila u trgovini.

Pogledavši desno, vidjela je da se raskrižju velikom brzinom približava automobil iako mu je bilo uključeno crveno svjetlo na semaforu.

Predvidjevši što će se dogoditi, Shannon je nastavila voziti nakon čega se jureće vozilo zabilo u njezin automobil, a ona je svojim potezom spriječila da stradaju pješaci s djetetom na koje bi, bez imalo sumnje, jureći džip naletio.

Snimku nesreće objavio je i Policijski odjel grada Phoenixa te su vozačicu prozvali ''herojem''.

Izvijestili su i kako se u jurećem automobilu nalazio muškarac po imenu Ernesto Otanez Oveso koji je nakon nesreće pobjegao, no brzo je uhvaćen. Policija je utvrdila da je vozio pod utjecajem alkohola i već je imao zabranu vožnje, a u automobilu mu je pronađen pištolj.

– To se jednostavno moralo tako dogoditi – rekla je Shannon koja je u sudaru zadobila lakše tjelesne ozljede, no na automobilu je nastala velika materijalna šteta.

Komentara 10

DU
Deleted user
12:45 28.10.2019.

Koje stanje... Pa taj auto se kretao ravno i slucajno se sudario...

LO
Long
12:29 28.10.2019.

Ma kakaju. Nije mogla to napravit namjerno. Isla je ravno i nije vidjela auto.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
13:41 28.10.2019.

Ako malo pomnije analizirate snimku onda se da primjetiti kako je vozačica uistinu ubrzala. Napraviti ovako nešto može samo netko tko je nesebičan i izuzetno brzo razmišlja. Svaka čast vozačici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije