Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Pijan je vrijeđao pa je uhvatio rukama za vrat

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
01.10.2021.
u 15:51

Nesretna žena se u nekom trenutku uspjela nogama odgurnuti od njega te je on pao na pod

Muškarac (40) sumnjiči se za pokušaj ubojstva zbog čega je ispitan na ŽDO Pula, nakon čega je protiv njega pokrenuta istraga.

Sumnjiči ga se da je 23. rujna između 16,30 sati i 19,40 sati u Umagu, u alkoholiziranom stanju napao izvanbračnu suprugu. Prvo ju je vrijeđao i prijetio joj, pri čemu ju je rukama snažno držao za vrat.  

Nesretna žena se u nekom trenutku uspjela nogama odgurnuti od njega te je on pao na pod. Kako mu se odupirala, odustao je od daljnjeg napada na nju.

Određen mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

>> VIDEO Biciklist koji je nasmrt pretukao 66-godišnjaka brani se šutnjom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije