Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO INCIDENT

Pijan i naoružan puškom došao na dodjelu darova djeci za Svetoga Nikolu

puška
Foto: Robert Anić/PIXSELL
07.12.2016.
u 11:34

Policajci su zatekli 52-godišnjaka u alkoholiziranom stanju s lovačkom puškom koju je ilegalno posjedovao

Pedesetdvogodišnji muškarac koji je u utorak na proslavi Sv. Nikole u župnom uredu na širem imotskom području, u alkoholiziranom stanju i s puškom ušao u dvoranu punu djece, kazneno je prijavljen, a nakon istrage protiv njega podnesen je optužni prijedlog, izvijestila je u srijedu splitska policija.

Policija je dojavu o dolasku pijanog i naoružanog 52-godišnjaka u dvorani u sklopu Župnog ureda na imotskom području dobila u 17.35 sati. Policijski službenici su odmah otišli na mjesto događaja i ispred dvorane zatekli 52-godišnjaka u alkoholiziranom stanju s lovačkom puškom koju je ilegalno posjedovao.

Uhićen je i priveden te mu je oduzeta puška. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je s puškom ušao u dvoranu u kojoj se nalazio veći broj djece kojima su se u tom trenutku dijelili darovi za Svetoga Nikolu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv 52-godišnjaka je podnesen Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

>> Izvukao osigurač i bombom prijetio djevojci u kafiću, srušili ga gosti i zadržali do dolaska policije

>> Kupcima naredio da sjednu na pod, pa iz sefa odnio 45.500 kuna

Komentara 4

ZA
zambezi
12:19 07.12.2016.

Si je zel pušku u slučaju da Krampus dojde,pa da moze djecu obranit.

OB
ObrenM
17:07 07.12.2016.

Zastite mu osobnost,da moze i dalje biti potencijalna opasnost.

Avatar gecdra
gecdra
12:33 07.12.2016.

Fulal je datum, njihov kasni 14 dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije