Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Pijan dvaput sletio s ceste na Korčuli, auto se zapalio i izgorio

Posljedice požara na području Rasline
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
04.10.2022.
u 14:03

Alkotestiranjem je vozaču izmjereno 1.44 alkoholnih promila, a zbog izazivanja prometne nesreće i vožnje pod utjecajem alkohola bit će prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Pijani 24-godišnji vozač je u noći na utorak na otoku Korčuli dvaput sletio s ceste, automobil se pritom zapalio i u cijelosti izgorio, no ni vozač niti dvojica suputnika nisu ozlijeđeni, izvijestila je u dubrovačko-neretvanska policija.

U policiji navode da je oko 2.20 sati u noći vozač automobila dubrovačkih registracija, vozeći iz smjera Korčule prema Lumbardi, u zavoju izgubio nadzor i sletio s ceste na neuređeno zemljište.

Vozilo se potom inercijom vratilo na cestu te u nekontrolirano ponovno sletjelo s ruba kolnika. Nakon što se zaustavio, automobil se samozapalio, a do dolaska vatrogasaca u cijelosti je izgorio.

Nitko od putnika (24-godišnji vozač i dvije muške osobe u dobi od 22 godine) nije ozlijeđen.

Alkotestiranjem je vozaču izmjereno 1.44 alkoholnih promila, a zbog izazivanja prometne nesreće i vožnje pod utjecajem alkohola bit će prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
14:10 04.10.2022.

Jel ide na 3.sreću? Zna li se što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije