Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trešnjevka

Pijan dva puta pregazio znanca njegovim autom

policija
Arhiva VL
02.08.2010.
u 22:03

Teško ozlijeđeni Z. D. prevezen je u KB "Sestre milosrdnice" u Zagrebu.

ZAGREB – Pijani R. Đ. (40) sa 1,8 promila alkohola u krvi dvaput je yugom pregazio svoga znanca Z. D. (35) na nogostupu Mihovljanske ulice na Trešnjevci. U nedjelju, između 23 sata i ponoći, R. Đ., koji nema vozačku dozvolu, posudio je yugo svoga znanca Z. D. parkiran na istočnom nogostupu Mihovljanske.

Vozeći unatrag prema izlazu iz dvorišta, pregazio je svoga znanca. Nakon što je pregaženi Z. D. zajaukao, R. Đ. je autom krenuo naprijed i još ga jednom pregazio.

Teško ozlijeđeni Z. D. prevezen je u KB "Sestre milosrdnice".

Ključne riječi

Komentara 10

TU
Tupislav
23:45 02.08.2010.

Zar je za Yugo potrebna vozačka dozvola \'|•¿•|\'

BI
biankavilic
00:02 03.08.2010.

Zar za sve prekrsajne osobe u Hrvatskoj ne vrijedi isti zakon anonimnosti?? U clanku \"u tri prometne nesrece u samo tri sata....\" ste naveli puna imena i prezimena aktera dogadjaja, a ovdje odrasle ljude navodite inicijalima?? Ili su to nekii \"vazni\" ili \"politicki\" ljudi pa mi to obicni smrtnici ne smijemo znati???

DU
Deleted user
23:01 02.08.2010.

...dva puta pregazio ... ... ziher je ziher

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije