Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u petrinji

Pijan došao u policijsku postaju pa vrijeđao i napao službenike

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
08.01.2013.
u 14:42

Petrinjac je vrijeđao i omalovažavao jednog dežurnog službenika, a drugog je udario rukom u glavu

Petrinjac (36) je kazneno prijavljen nakon što je pijan vrijeđao, omalovažavao i fizički napao policijske službenike, javlja PU sisačko-moslavačka.

Muškarac je u nedjelju nepozvan došao u Policijsku postaju Petrinja gdje je vrijeđao i omalovažavao dežurnog policijskog službenika vičući i psujući ga, da bi ga u jednom trenutku pokušao i fizički napasti.U tome ga je spriječio policijski službenik koji je netom pristigao, a kojeg potom 36-godišnjak u naguravanju rukom udario u glavu i time ga lakše ozlijedio.

Kako ni nakon upozorenja 36-godišnjak nije prestao s narušavanjem uz primjenu sredstava prisile je uhićen i smješten u posebnu prostoriju. Alkotestiranjem mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,39 promila.

Zbog počinjenja kaznenog djela napada na službenu osobu uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok je zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika pri obavljanju službene dužnosti protiv njega podnesen i optužni prijedlog.

>> Pijani se posvadili oko računa za struju pa ga napao odvijačem

Komentara 1

IB
istina_boli
06:50 09.01.2013.

Decko ima muda, ali tek kad se napije. Kaze se , sto trijezan misli, pijan pokaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije