Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost na cesti

Policija za volanom zatekla pijanog 15-godišnjaka

alkotest
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
13.11.2017.
u 12:07

Mladić, dakako, nije imao vozačku dozvolu, ali je zato imao 1,34 promila alkohola

Pijanog 15-ogodišnjaka zatekla je policija kako upravlja automobilom u nedjelju, pola sata iza ponoći, u Glini. On se na Trgu bana Josipa Jelačića nije htio zaustaviti na zahtjev policijskog službenika te je nastavio vožnju, pa su ga policajci sustigli i zaustavili u obližnjoj Radićevoj ulici.

Mladić, dakako, nije imao vozačku dozvolu, ali je zato imao 1,34 promila alkohola. Odveden je u policijsku postaju jer se nalazio bez pratnje roditelja ili druge osobe u koju roditelji imaju povjerenje, što mlađima od 16 godina iza 23 sata nije dopušteno. Tamo ga je preuzeo roditelj, a policija će o svemu  izvijestiti i nadležni Centar za socijalnu skrb.

Protiv maloljetnika će biti podnesen i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentara 14

BL
bljak007
13:10 13.11.2017.

Ma dajte no, Pa to je dijete uzornih roditelja. Nikaj mu nebu bilo.

MO
modovisisajteMaraschino
12:28 13.11.2017.

Ja sa 15 (prije 30 godina) nisam smjela pomisliti da pitam tatu i mamu za izlazak u grad. sa 16 prvi put sam dobila izlaz i to je bilo do 9 navečer samo i to sam pazila da budem puno prije da ne dobijem zabranu do udaje :)

Avatar matalan
matalan
13:01 13.11.2017.

opet nateravaju klince , samo mogu još veće sranje napraviti, nadvožnjak kod mosta Slobode mjesto udesa nakon potjere...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije