Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI EUROZASTUPNIK
Povratak na članak

Picula za BBC: 'Svaka čast ukrajinskim građanima, dok se odvija globalna drama oni su sačuvali razum'

“Ova kriza je veliki stres test i za nas u Europskoj uniji, najveći još od ratova nakon raspada Jugoslavije”, zaključio je Picula.

Komentari 4

TA
tabula
08:26 12.02.2022.

Svaka priča u zapadnim medijima, kada je riječ o Ukrajini, uvijek počinje sa ruskim separatistima, iako bi u cilju potpune i za čitatelja jasne istine, bilo pošteno tu izjavu dopuniti i sa američkim pučistima, koji su nasilno srušili legalno izabranuu vlast, a sa kojim se "separatisti" nisu složili. Isto tako, bilo kakva usporedba događaja u Ukrajini i Hrvatskoj nema nikakvog smisla.

VL
M3
Miške 3
05:47 11.02.2022.

Uvijek se pitam , dali je to perika na glavi ?

VL
CG
crna.guja10
21:50 10.02.2022.

Ima, ima onih koji bi zanemarili Ukrajinu....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.