Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI ZASTUPNIK
Povratak na članak

Picula u Europskom parlamentu pozvao institucije da istraže poslijeratnu obnovu na Banovini

"Među najvažnijim odredbama Rezolucije o kojoj se danas glasa valja istaknuti one o nužnosti da vlasti u Hrvatsko zajedno sa stručnjacima Komisije brzo i temeljito procijene ukupnu štetu u Sisačko- moslavačkoj županiji kako bi se započelo s radovima obnove"

Komentari 4

ZI
zinegoid
10:26 21.01.2021.

dobar pokušaj da se konačno kokošarima stane na kraj, ali ....

VL
VA
vadis1
18:53 21.01.2021.

Ako Hrvatska ne moze biti pravicna drzava EU je mora kontrolirati. Hrvatska je jako, jako korumpirana drzava.

VL
VE
vedranozretic
12:38 21.01.2021.

Komunisti ne mogu protiv sebe. Uvijek će pronaći načina zabiti nož u leđa Hrvatskoj.

VL
Avatar Terra
Terra
10:01 21.01.2021.

Ha, pa to si trebao ti i tvoji partijski drugovi iz koalicije napraviti kada ste dobili izbore i povjerenje naroda. Upravo u predizbornoj kampanji ste o tome palamudili. Sada 20 godina kasnije sa naknadnom pameću očekuješ od drugog da ti uredi i pospremi kuću. Koji sluganski i drukerski mentalitet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.