Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova funkcija
Povratak na članak

Picula postaje šef izaslanstva 
Europarlamenta za BiH i Kosovo

Hrvatska planira za povjerenika EK ponovno predložiti Nevena Mimicu

Komentari 4

XA
xaron
17:10 12.07.2014.

Prosto ti se stomak okreće kad vidiš šta to rade uhljebi u EU. Eto Picula ko atrikulira neku novu politiku EU prema BH. Zašto ne atrikulira neku politiku prema Hrvatskoj ? U cijelom njegovom životu nije ništa artikulirao, a sadaa će ko on artikulirati nekakvu politiku prema BH. Za to društvo mi plaćamo 500 miliona € godišnje. Za te novce smo mogli otvoriti mnogo novih radnih mjesta, a ako već nećemo raditi, mogli smo pola države učlaniti u elitne golf klubove .

VL
Avatar Feniks
Feniks
17:38 12.07.2014.

Potpuno krivo! Stier bi bio puno prihvatljiviji i učinkovitiji na ovoj poziciji.

VL
SL
_Slavonac_
09:27 16.07.2014.

Ne vjerujem da je to izbor

VL
SO
Somelier
11:40 15.07.2014.

Jao si ga i BiH i Kosovu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.