Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Phillip Hammond

'Vladimir Putin jednim telefonskim pozivom može okončati građanski rat u Siriji'

vladimir putin
Foto: Reuters/PIXSELL
14.02.2016.
u 22:06

Hammond je rekao i da se politička situacija u Siriji nije promijenila tijekom posljednjih godinu dana

Vladimir Putin može okončati građanski rat u Siriji jednim telefonskim pozivom, tvrdi britanski državni tajnik za vanjske poslove Phillip Hammond. Nakon što je pozvao Ruse da prestanu vršiti zračne udare na sirijsku opoziciju, Hammond je rekao:

"Postoji jedan čovjek na ovoj planeti koji može zaustaviti građanski rat u Siriji jednim telefonskim pozivom. Taj čovjek je gospodin Putin".

Hammond je rekao i da se politička situacija u Siriji nije promijenila tijekom posljednjih godinu dana, piše Guardian.

"Hoće li Bashar al Assad ostati predsjednik Sirije ili ostupiti važno i zbog spremnosti Rusa da iskoriste svoju poziciju u tom slučaju. To je i prije godinu dana bila aktualna politička situacija", rekao je Hammond.

>> Putin i Obama razgovarali telefonom o Siriji

Komentara 55

Avatar nevolim_isilovce
nevolim_isilovce
22:50 14.02.2016.

Tako je može ga okončati jednim pozivom, ali pozivom prema svojim generalima da napokon riješe problem Turskog i Saudijskog uplitanja i slanja terorista u jednu suverenu i međunarodno priznatu zemlju.

XA
xaron
22:25 14.02.2016.

Politicka situacija se nije promjenila u godini dana, ali jeste vojna situacija. To Hamond zna ali ne moze da kaze.

OO
oooooooooo
22:30 14.02.2016.

opet propaganda kao I u izraelu, zemlja okruzena neprijateljima samo se brane a kad malo bolje pogledas jedino je palestina okupirana I jedino palestinci ginu, tako I ovaj trabunja, po njemu jedini nacin da se rat zaustavi je da bude po njegovom I kako on zeli a sirijce ko pita, rusio bi asada a sta onda da nebi mozda on volio biti predsjednik sirije, njega vise boli sto je rt druga najgledanija tv u engleskoj pa propaganda sve slabije prolazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije