Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 11 mjeseci

Pevec izašao iz zatvora: 'Za mene od sutra počinje novi život'

Zdravko Pevec
Foto: Facebook
1/3
24.12.2020.
u 18:19

Hvala Bogu da sam pored ovog pakla kojeg sam izdržao svih ovih 11 godina ostao živ i pri sebi, poručio je Pevec

Zdravko Pevec izašao je iz zatvora te o tome obavijestio svoje pratitelje na Facebooku.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Dragi prijatelji, na današnji dan prije 11 godina oduzeli su mi firmu Pevec d.o.o. moje životno djelo. Danas dan prije rođenja Isusa Krista ja slobodno mogu reći da za mene od sutra počinje novi život, jer od jučer ja sam slobodan čovjek! Hvala Bogu da sam pored ovog pakla kojeg sam izdržao svih ovih 11 godina ostao živ i pri sebi. Sutrašnji dan je poseban dan, ostavljam taj pakao iza sebe i opraštam svima koji su mi nanijeli zlo, počinjem novi život i gledam u budućnost. Želim vam sretan i blagoslovljen Božić i da ga provedete u krugu svojih najmilijih", napisao je na Facebooku. 

Dragi prijatelji, na današnji dan prije 11 godina oduzeli su mi firmu Pevec d.o.o. moje životno djelo. Danas dan prije...

Objavljuje Zdravko PevecČetvrtak, 24. prosinca 2020.

Nakon što je uz suprugu Višnju Pevec proglašen krivim za nepripadnu korist od četiri milijuna kuna na štetu tvrtke, izdržao je 11-mjesečnu zatvorsku kaznu. 

Ključne riječi

Komentara 7

HR
Hrabraja
21:49 24.12.2020.

Da je pravde onda bi pola ministara bilo u zatvoru kao Pevec. Kako odgovorna osoba iz privatne tvrtke završi u zatvoru jer je ,"ukrao" novac iz svoje firme. A ministri djele nap novac kroz razna propala jamstva i nikome ništa

NO
nolimits930
20:13 24.12.2020.

ha ha ha za 4 (svoja)usrana milijuncica odlezo 11 mjeseci a Čobankovic za koliko ono, preko 20, dobrotvorno guljenje krumpira, da ne spominjemo ostale bandite. Pevec je valjda jedini koji je i odležao. A lude li države !

DU
Deleted user
18:54 24.12.2020.

Sretno Zdravko. Jedan od rijetkih ljudi koji se nije obogatio privatizacijom,a oteli su mu tvrtku,koju je sagradio svojim rukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije