Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIDEMIOLOGINJA O CIJEPLJENJU
Povratak na članak

Petrović: Pregovori s proizvođačima su mučni. I kad potvrde, opet se nešto dogodi

"Onog trenutka kad smo dobili cjepivo, bili smo tek sigurni, što je zapravo svima nama teško uopće planirati cijepljenje kad vi ne znate s kojim količinama raspolažete"

Komentari 2

Avatar pepi.zhoopum
pepi.zhoopum
07:43 23.02.2021.

Epidemiolozi nisu educirani za trgovačko pregovaranje i jasno je kako s prodavačima farmaceuta nemaju nikakve šanse u ostvarivanju povoljne kupnje. Pojedine struke su eudicirane baš za trgovačko pregovaranje i oni trebaju pregovarati, a ne epidemilozi. Zašto se epidemilozi vole petljati u sve uključujući i u matematičku statistiku (tumačenje trendova zaraze). Jasno je kako se propagira jedan nestručan pristup specijaliziranim poslovima što vodi u loše i netočne postupke i informacije sa svim lošim posljedicama. Zašto ne mogu shvatiti ove jednostavne činjenice nego traže neopravdane isprike za naše zdravlje i novce?

VL
ST
stefj
07:12 23.02.2021.

Pregovori su bili mučni? Imate jedan posao za obaviti jednom i onda vam je muka?... Naravno da su pregovori bili teški, jer EU osim novca nema ništa drugo, nema sredstava pritiska, nema nikakvu protutežu. Čak EU do sada nije razvila niti jedno cjepivo i ovisi o drugima... Nisam nešto čuo da se Izraelci žale kako su pregovori bili teški ili Srbi. Pregovori su pregovori... Ovaj inkubator uhljeba u EU strukturama je totalno nesposoban. Raspadnu se pri prvom doticaju s realnim životom.... Zaštićen gomilom papirologije, normi i pravila, maltretiraju vlastite građane, da bi onda u doticaju sa vanjskim svijetom bili manji od makova zrna. Jako dobar sinonim za EU - tigar od papira...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.