Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrov:
Povratak na članak

'Vlada je impotentna što se tiče provođenja reformi'

"Što se tiče nas, sada je pravi trenutak i mi ćemo razgovarati s predstavnicima SDP-a koji također čine oporbu i koji su dali svoje potpise za to da je predamo već sutra"

Komentari 39

AN
ante555
18:32 19.03.2018.

Bozo imao si priliku, i dva puta da se pokazes na djelu i provedes reforme. Pokazao si samo nesposobnost i nedoraslost u vođenju politike. Tvoj maksimum je član MO.

VL
KO
koraknaprijed
17:59 19.03.2018.

A što si ti u svojem životu pokrenuo ili dobra napravio jado šugavi?

VL
DU
Deleted user
18:52 19.03.2018.

Dok je takve''oporbe''Plenki bi mogao biti premijer još 100 godina.

VL
KR
Krotila
19:56 19.03.2018.

tako se narod obrušio na Isusa,tek poslije su se uvijerili da su pogriješili,naprijed Petrov & Most

VL
DU
Deleted user
19:33 19.03.2018.

svi vi vodeci hrvatski politicari vrijedite kao mali prst orbanov...vama svima u hrvatskom drzavno saboru politicke moralne i ine lekcije drzi jedan pupavac osvjedoceni mrzitelj hrvatske drzave a vi hrvatski muzevi ga slusate kao nekog ...zar nema nikoga u saboruu sa vritnjakom.....

VL
DU
Deleted user
18:47 19.03.2018.

Bozo ,dobro tempiran tajming,losa izvedba. Istambulska konvencija je goruca tema,treba te zauzeti jasniji stav i to vise eksploatirati kroz medije,pokazujuci svoj demokrascanski svjetonazor.I suverenisticku politiku. Nije dovoljno samo reci mi smo protiv,imate priliku napasti HDZ-e i uzeti im dobar dio birackog tjela. Zar je moguce da to ne vidite?HDZ-e je moje povjerenje zauvijek izgubio,ja drzim da je Most ona stranka koja ovu zemlju moze izvuci iz moralne,poliicke i ekonomske krize. Zahvaljujem Vam se za sve sto ste ucinili za nas u Herceg-Bosni,u vama smo uvijek imali prijatelja i saveznika. Cak je i Zoran Milanovic bio korektniji prema Hrvatima u BiH od Jandrokovica i HDZ-a. Njegovo NE trecem entitetu nece biti zaboravljeno i oprosteno.

VL
DR
droza
19:34 19.03.2018.

Kakav nesposobni seronja! Što se više bliži epilog u vidu nagodbe u Agrokoru, to će ovaj demagog i bliski mu prijatelj Bernardić, više srati.

VL
DD
ddh
18:41 19.03.2018.

Hrvatska je, sto se pojedinih politicara i medija tice, zemlja absurda. Svajodnevno slusamo izjave i blebetanje onih koji u vlastitom zibvotu nisu nikada i nista stvorili ili uradili (Petrov, Grmoja, Bernardic, Maras, Pernar, Glavasevic i t.d.) te isto takvih kojiji nisu nikada nigdje nesto stvorili i od cijele materije razumiju samo, da je crvena boja vodilja zivota i da prenose izjave tih Petrova i drustva i plasiraju ih u javni prostor. Uci Hrvate i ostale gradjane Hrvatske zivotu netko tko poput Petrova ili Barnardica ili Marasa nikada nije posadio niti jednu stabljiku paradajza ili privrijedio nesto, sto je vrijedno barem pet kuna. Ti si umisljaju, a mediji to revno prenose i indirektno potvrsjuju, kako oni sve zanju, kako su oni najsposobniji ili kako ce oni promijeniti svijet, te prodaju demagogiju i nebulozu. Povampireni od paranoidne mrznje poput Petrova ili Bernardica trce okolo kao bjesni psi i laju na mjesec. A mediji ih podrzavaju. I to nije nesto sto bi bilo imaginarno. Ne, to je hrvatska stvarnost. Jer ti siluju zakone, siluju demokraciju i pamet, a Togonali,. Smrdici, Rasete ili razne Puljiske pljescu. U tom i takvom okruzju buducnosti nema.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
18:49 19.03.2018.

Petrov je izgleda u pravu. Iako Most nebi bio spas, dokazao je da su oni jos nesposobniji.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
20:06 19.03.2018.

hdz ima 27% potpore, a sdss, saucha, manjine, čačić i hns skupa imaju 1% znači oni sa 28% potpore drmaju hrvatskom...

VL
Avatar mofo
mofo
19:08 19.03.2018.

Jel će se to bozica slizat sa SDPom sada, nije bitno, samo da je vlasti, pa makar i kratke, ima se vremena nešto zmuljat, već viđeno...

VL
MA
marijaqwer
19:08 19.03.2018.

Vlada nije impotentna ( sve nas j....), ali anemična jeste.

VL
RO
rotuutor
18:08 19.03.2018.

Petrov,ti si jedan od najvećih krivaca za ovo šta Lekarkin sin Anemični radi.Da je bilo pameti,nije,mogao si mu frkati jaja i bio bi miran kao bubica.

VL
GU
Gustirna
09:38 20.03.2018.

Ovaj je sa karamarkom spremao reformu pravosudja i smjenu u dorhu....ali onda je uskrsnula afera "grizli" i cvitan je prezivio ...a od reforme nista...i sada bi on reformirao....

VL
Avatar Janko_Vutarič
Janko_Vutarič
20:38 19.03.2018.

Petrove ti si jedini impotentan u ovoj cijeloj priči,sa sakoom imaš 26 kila,a o cipelama da ne govorim

VL
Avatar dobry
dobry
20:32 19.03.2018.

Idemo "domoljubi", kod dr psihijatra Bože Petrova, na kolektivnu terapiju, jedanput svaka 2 tjedna...za početak.

VL
ST
stefj
18:20 19.03.2018.

EH, u svom tom pljuvanju svaka kokoš jednom pogodi... Evo potrefilo se da jednom i Most nešto konkretno zbori, da je pogodio u srž problema, a to je da se konvencijom stavlja jedno nedemokratsko tijelo iznad zakona i ustava... Što se tiče Dalićke, to se u nedostatku drugih ideja ponovo pokušava srušiti vlada. Uglavnom galamom i pljuvanjem, vjerojatno ništa od toga... A jedino u svoj ovoj galami ima smisla, jest raditi pritisak na vladu da radi reforme. I ova konvencija je glupost i rušenje Dalićke isto, jedino ima smisla stalan pritisak i smisleno argumentima na vladu da ne radi dovoljno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.