Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik Vlade

Petrov: U ostavci mojeg savjetnika Relkovića ne vidim veliki događaj

Božo Petrov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
16.05.2016.
u 17:57

Možda je Relković sada to rekao na eksplicitniji način, vjerojatno zbog indisponiranosti jer se neke neke stvari ne događaju onako brzo kako bismo mi htjeli, ali sve ono što je on rekao mi govorimo već mjesec dana, tako da tu ne vidim nekog velikog događaja- rekao je Petrov

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov ocijenio je kako ostavka njegova posebnog savjetnika Ivice Relkovića nije veliki događaj, dodajući da se taj odlazak previše dramatizira. 

-Mislim da se previše dramatizirajuće doživio taj odlazak jer gospodin Relković je otišao zbog jedne privatne situacije i posvećuje se operativi unutar Mosta- rekao je Petrov u Omišu odgovarajući na novinarski upit kako komentira Relkovićev ostavku te izjavu kako je blizu kraj koalicije Mosta i HDZ-a.

 Po riječima Bože Petrova, u Relkovićevim izjavama nema ničeg novog jer Most to ponavlja već mjesec dana. -Možda je Relković sada to rekao na eksplicitniji način, vjerojatno zbog indisponiranosti jer se neke neke stvari ne događaju onako brzo kako bismo mi htjeli, ali sve ono što je on rekao mi govorimo već mjesec dana, tako da tu ne vidim nekog velikog događaja- rekao je Petrov.

 U vezi s nedostatkom kvoruma u Hrvatskome saboru, istaknuo je da je "zadnji put bila čista neodgovornost pojedinaca, koji ne mogu razumjeti da primaju lijepe plaće -16 ili 17 tisuća kuna" da bi se pojavili možda jedanput na tjedan na glasovanju - i ne pojave se. "To je za mene, iskreno, sramota", rekao je Petrov te najavio da će se ovog tjedna pokrenuti inicijativa da oni saborski zastupnici koji ne dolaze na svoje radno mjesto dobivaju "najviše minimalac".

 Po njegovu tumačenju, ono što se događa u vezi s nedostatkom kvoruma dijelom je i bojkot određenih zakona kao što je ukidanje ureda bivšega predsjednika i smanjivanje novca političkim strankama. -Mi od tih stvari nećemo odustati, i to je naš uvjet da postoji Vlada- dodao je Petrov.

 Na novinarsko pitanje je li za Most problem ponašanje HDZ-a ili manjih stranaka unutar Domoljubne koalicije, Petrov je odgovorio kako ne bi želio ulaziti u međupolitičke odnose. -Pitajte me za tri ili četiri mjeseca tko je dao više prijedloga i inicijativa, tko je bolji, ali dosadilo mi je pričati o tome s kim imam kakve odnose. Mene zanima samo rezultat i posao koji je odrađen- poručio je Petrov, koji je danas u Omišu bio na svečanosti u povodu Dana grada.

>>Petrov: Drago mi je što je Kovačić dio Mostove priče, imam neizmjerno povjerenje u njega

Komentara 6

Avatar majmunranko
majmunranko
18:24 16.05.2016.

Od gubitka velikog savjetnika Ivice Relkovića Hrvatska se nikada neće oporaviti, hahahaha. To je kao da je Velika Britanija u isti dan izgubila Churchilla, Newtona, Cromwella i Linekera. Ivica Relković je bio jedan i jedinstven, savjetnik britka mozga i velikog srca, koji je u povijesti Hrvatske ostavio izniman trag. Očekujemo da se Ilica preimenuje u Ulicu Ivice Relkovića, i da se njegovu sliku stavi na novčanicu od 5000 kn. Ja već danas počinjem vesti goblen s Relkovićevom slikom. Ivice Relkoviću, zauvijek ćeš ostati u našim srcima, skupa sa svime što si napravio za Hrvatsku kao savjetnik velikog Bože.

MI
mirrro
22:05 16.05.2016.

pun mi je kukac petrova i karamarka vise

RA
raikonen
19:21 16.05.2016.

ti si dečko ćorav.,jedan po jedan=ostaje nijedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije