Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef Mosta

Petrov tvrdi da mu prijete, ali ne želi reći tko i zbog čega i je li to prijavio

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
08.10.2018.
u 23:41

Petrovu je proljetos ukinuta zaštita koja mu je po policijskoj procjeni višekratno produljivana.

Čelnik Mosta Božo Petrov požalio se na pritiske i prijetnje koje Most i danas doživljava vezano uz inicijative koje pokreću kao stranka. Petrov je to kazao u nedjelju, u TNT-u televizije N1. Tvrdeći da su u vrijeme sklapanja prve koalicije s HDZ-om bili pod pritiscima da MUP prepuste Tomislavu Karamarku i Milijanu Brkiću, Petrov je ustvrdio kako mu se slične stvari i dalje događaju iako više nisu na vlasti.

Na pitanje kako izgledaju ti pritisci odgovorio je: “Kako inače izgledaju pritisci na svakom poslu. Prvo vas zovnu, pa će vas savjetovati, pa će vam prijetiti, pa će ovako.”

Božo Petrov i ranije se žalio na prijetnje, a na temelju policijske procjene u nekoliko mu je navrata produljena i zaštita na koju je imao pravo kao predsjednik Sabora.

Ta je zaštita proljetos ukinuta, a s obzirom na to da je prijetnja i prisila prema saborskim zastupnicima zbog njihovih političkih inicijativa prilično ozbiljna stvar, Petrova smo upitali o čemu se konkretno radi. No prvi čovjek Mosta ni politički tajnik stranke Nikola Grmoja nisu bili voljni objasniti tko im je i zbog koje inicijative prijetio, kao ni otkriti jesu li prijetnje prijavili policiji. 

Pogledajte video - Nikola Grmoja i Andrej Plenković sukobili se u Saboru

Ključne riječi

Komentara 16

ST
stefj
07:27 09.10.2018.

Ovo je vijest za naslovnicu? Ovo je u stilu članaka o Maji Šuput ili sličnim da ne napišem što...

DU
Deleted user
08:52 09.10.2018.

Kada nekoj pevaljki padne popularnost, pojavi se neki "uradak". Kada političaru padne popularnost, objavi da mu prijete ili izmisli neki limun. Obrnuto: kada se nekog političara želi uništiti, prihefta mu se silovanje... Ludi svijet!

SE
serđo12
08:14 09.10.2018.

Neka ide kod svog javnog bilježnika kao što je već bio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije