Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborni sabor Mosta
Povratak na članak

Petrov: Hrvatska treba Most i Most treba Hrvatsku

U tijeku je izborni sabor Mosta na kojem se bira novo vodstvo stranke

Komentari 14

RE
REYAM
12:17 28.01.2017.

Most svakako treba Hrvatsku kako bi uhljebio svoje poslušnike i rodbinu.

VL
BU
Bulaba
12:11 28.01.2017.

Izjaviti da Hrvatska treba Most i Most treba Hrvatsku je jednako kao izjaviti da anus treba hemeroid i hemeroid treba anus. Dakle, postoji određena uzročno-posljedična sveza, no potrebitost sigurno nije izbalansirana.

VL
DU
Deleted user
12:41 28.01.2017.

MOST je najveća prevara u hrvatskoj povijesti!

VL
KA
karlodrago
13:10 28.01.2017.

Mostovci glume velike poštenjačine a jeli to tako vidjet ćemo .Umišljaju si da su neki činbenik u državi i vjerujem da će srušiti ovu vladu i na kraju će nestati sa političke scene kao Laburisti i orah .Možda malo ojačaju ako si uzmu Pernara .

VL
77
777CRO
14:39 28.01.2017.

Upravo tako ... Hrvatskoj treba most da štiti ostojica , Bajića, cvitana i da slučajno ne dodje lustracije ...

VL
AF
afer
14:04 28.01.2017.

Petrov je u pravu - nama treba Pelješki most i to što prije.

VL
JO
josipkucko59
12:33 28.01.2017.

ajde petrov izadite iz politeke vas posao kao i pojedincima uz vas udri po sirotinji

VL
KA
kajbum
12:19 28.01.2017.

Zanima me sta ste napravili do danas a ne sta ste kritikovali. Svako moze reci ovo nevalja hajde napravite nesto sto valja

VL
CE
centirion
23:56 28.01.2017.

Hrvatska treba "Most" kao žabu u čaši piva !

VL
Avatar dobry
dobry
20:47 28.01.2017.

Pojavom MOST-a na hrvatskoj političkoj sceni, definitivno zauvijek je promijenjena i politička klima i način djelovanja dotadašnjih "vječitih" stranaka i njihovih čelnih upravljačkih tijela i svemoćnih pojedinaca. Do pojave MOST-a imali smo, zapravo, bivši skh interesno podijeljen na dva krila -hdz i sdp, koji su se međusobno borili za golu vlast rabeći različitu taktiku za postizanje identičnog cilja-osobna korist na trošak države i puka, bez ikakve vizije za budućnost, pa dokle traje-traje. Sada kada su postali dio vladajućeg establišmenta, do njih je da li će nastaviti raditi na reformama za opće dobro, ili će se utopiti u već postojeći, dokazano neučinkovit sistem "vladanja", udobno zavaljeni u fotelje, koristeći mandat za "zgrabi što se zgrabiti može dok si u poziciji". Prvi korak i pravi dokaz da MOST želi nastaviti zacrtanim putem bila bi sprovedba reforme Pravosudnog sustava, kako bi se konačno stalo na put korupciji-rak rani hrvatskoga društva, osudili najkrupniji kriminalci u državi, te konačno počeo sprovoditi red i zakon. No, kakogod, pojava MOST-a je najvažniji politički događaj u ovih četvrt stoljeća samostalne hrvatske države.

VL
DU
Deleted user
12:59 28.01.2017.

ovih sto dana je bilo kao u prvom razredu osnovne .nema brzih i konkretnih rezultata ,sve se svodi rekla kazala i mi cemo ,ali nema nista to pokazuje rezultat stanja u puku ,narod je presit ovih praznih obecanja ,pogotovo kada su dva gazde u jednoj kuci tesko se dogovorit .a i previse putra na glavama nedodirljivih o kojima ptice pjevaju a vi se pravite slijepcima .vremena nemate previse

VL
TO
tolitol
12:49 28.01.2017.

Ne slažem se uopće s njima vezano uz fiks ideju da se ustavom "štite" "strateške kompanije", no uspjeli su se nametnuti kao neovisna politička snaga koja itekako "žulja" naše dvije partije i njihove satelite. Zato im želim puno uspjeha u budućnosti, da nastave gurati reforme. S njima naša politička scena se doista doima manje kao ustajala bezidejna ideološka močvara za bacanje prašine ljudima u oči.

VL
JM
jezero-matica
12:31 28.01.2017.

Hvala Gospodinu i mostu da Hrvatska napokon izlazi iz dvopartijskog sustava!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.