Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci:
Povratak na članak

'Petrov osjetio da je to kraj, nikad nije tako dobro predsjedao'

Nakon svega što se dogodilo, Petrov se posebno trudio biti korektan prema HDZ-u, a morao je čuti nekoliko vrlo ružnih stvari na račun Mosta

Komentari 22

TW
TWITOIST
09:00 04.05.2017.

Draza mu fotelja nego ciste gace.

VL
RP
r.polje
08:42 04.05.2017.

sad korumpirasi i pljackasi i udbasi traze zrtvu za sve pa su izabrali most jer je pokazo u njih.taki isti su to radili i sa ISUSOM ali ima Boga on sve vidi.a i ti HRVATSKI PUCE izvadi glavu iz pjeska dosta ste glumili budale

VL
DU
Deleted user
08:41 04.05.2017.

O čemu večernji ovdje? Pa recite vi nama koji su stvarni razlozi za razlaz HDZa i MOSTa? Marić i Dalić sigurno nisu. To su ministri HDZa. Ni jedan koalicijski partner ne ruši koaliciju zbog ministara koji pipadaju drugom partneru. Pokušaju se dogovoriti, ako ne mogu onda se javno obrate građanima da se ne mogu dogovoriti oko? Čega? Zar to nije posao novinara?

VL
DU
Deleted user
10:06 04.05.2017.

Do kada ce nam s visoka docirati o demokraciji i ljudskim pravima suradnici udbe, polaznici kumrovecke skole i profesori marksizma, clanovi ujdija, tipa puhovski, zakosek, cvrtila, jovici, cipeki i ostali komunisticki idolopoklonici sa filozofskog i politilogije.....

VL
KL
klamerko
10:28 04.05.2017.

Žarku Puhovskom ste dali da komentira?!??? Još 1996. i Tuđman i Engdahl govorili su o njemu ne samo da je Sorosev plaćenik nego da je umrežen i s ostalim ''intelektualcima'' koji promiču protu-hrvatsku kampanju kroz medije forsirajući priče o zločinima Hrvata počinjenim nad Srbima. Vama to ništa ne smeta? Vama to ništa ne smeta što već dva desetljeća (bez da smo ga ikada birali) truje i kontaminira naše medije svojom politikom? I dalje ga smatrate, bez da ste nas građane pitali, ''glavnim stručnjakom i analitičarom''?!???!!?!?!??????!?!?????

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
11:18 04.05.2017.

E moj Božo možeš li se pogledati u ogledalo kad se briješ, netko je nedavno napisao kako ste vi iz mosta zapravo produžena ruka udbe, nažalost bio je u pravu.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
08:36 04.05.2017.

Sve što je Petrov radio, radio je s jasnim ciljem izazivanja što većeg kaosa, nereda, podjela, sukoba i nesigurnosti, kao što to rade apsolutno svi diktatori. Cilj mu je izazvati kaos, kako bi sebe nametnuo kao spasitelja i čvrstu ruku. Milošević se na identični način penjao na vlast, kaosom, cirkusom, jogurt revolucijama, eliminacijom svakog tko mu je stao na put, sklapanjem ad-hoc savezništava, instaliranjem poslušnika u sve pore društva, huškanjem jednih na druge, urušavanjem institucija, borbom protiv svega postojećeg što je nazvao "antibirokratskom revolucijom", sve dok nije ugrabio punu vlast, onda je prestao biti "čovjek iz naroda" i postao apsolutni jedini vođa.

VL
KO
kodifan
11:35 04.05.2017.

eh...a mogao čovjek biti premijer da je slušao milanka...a on vjerovao popovima i kolindici..pa neka mu

VL
DA
danijelrukavina4
12:50 04.05.2017.

Evo Večernji me je konačno odblokirao. Nisam dobio mogućnost komentiranja 2 dana. Što je, tu je. Ja se ne ljutim. Istina je da sam pobornik građanskih inicijativa kao MOST, Živi zid, stranka Pametno itd. Drago mi je da su "filteri" za ulaz u politiku sve "finiji", i da politika postaje zalaganje za javni interes svih građana. Na žalost, izgubili smo točno 20 godina kako je i predvidio poštovani, pokojni akademik Supek dok ne stasa nova generacija mladih ljudi . Ako nekome nije nešto jasno oko toga - ukratko da podsjetim. Ivan Supek je trebao biti kandidat udružene opozicije kao protukandidat predsjedniku Tuđmanu. Kada je to HDZ shvatio, pod hitno su donijeli zakon o povlaštenim mirovinama. Kad je Supek vidio da su oni koji su ga predlagali digli ruke za sporni zakon, nazvao ih je i odustao od kandidature. Sve to je opisao u svojoj knjizi. To je bila politička korupcija na "fino". Mnogi to tada nisu ni shvatili. O tome bi vjerojatno mogao nešto reći "majstor procedure" gosp. Šeks. Evo, prošlo je 20 godina - tu je MOST, Živi zid, udruga Pametno i ostali nezavisni kandidati. Mislim da idu bolji dani za Hrvatsku. Ako ništa, više se ništa neće moći provući ispod "radara", a i mislim da će i javni interes biti puno bolje štićen. Pozdrav svim novim građanskim inicijativama.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:27 04.05.2017.

Žalosno je da je gosp. Petrov našao zadovoljstvo u ovom današnjem činu. Pozdrav dobrim ljudima

VL
DU
Deleted user
09:26 04.05.2017.

Dok zemlja tone u beznađe, gledajući profesionalne političarčiće bez imalo ljudskosti u sebi kako prokazuju o kakvim (ne) ljudima se radi, on se već dio ovog igrokaza tupo cereka. Što ima u tome dobroga?

VL
DU
Deleted user
08:59 04.05.2017.

Petrov je naš najkvalitetniji političar i prava je šteta da se nalazi na tako pasivnoj funkciji kao što je predsjednik Sabora. Most je naša najpoštenija stranka i vrijeme je da birači to nagrade na izborima.

VL
Avatar hdz_glista_njonjo
hdz_glista_njonjo
08:50 04.05.2017.

U redakciju Vecernjeg je dostavljena veca kolicina clanaka napisanih u sredisnjici ADEZEove partije. Rok objave 2 sata inace ostaju bez sredstava iz naseg fonda.

VL
ZA
zagabria1
10:11 04.05.2017.

Petrov ionako nema talenta za politiku, a i nije toliko pokvaren. Zato im smeta. Jbt što sve ne rade da zaštite običnog tajkuna kriminalca. Navodno će kolumbijski narkokartel doći na obuku ovdje, niti oni nemaju toliku podršku države.

VL
CO
coolman
09:57 04.05.2017.

Petrov je predobar za ovu Hrvatsku političku vukojebinu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.