Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Špoljar
Povratak na članak

Petrov mora shvatiti da on nije tu da mijenja HDZ i – odlučiti se

Kako stvari stvarno stoje, na vlastitoj je koži osjetio Ivan Kovačić, šef kluba zastupnika Mosta

Komentari 11

Avatar abakus
abakus
09:13 27.04.2016.

Na Petrovu i njegovim MOST-ovcima je da pod hitno osvijeste odgovornost koju su dobili (a koju su sami tražili) na nacionalnom nivou i da još hitnije prerastu svoj provincijalizam koji upravo "vrišti" iz njihovih poteza otkad su došli pod jaču lupu javnosti nego ranije. Reforme treba provesti, ali to se ne radi svađama (a pogotovo ne onima preko medija) već pregovorima i dogovorima, pa i sa starim, sa 100 masti premazanim HDZ-ovcima, jer su s njima "u braku" vlasti. Oko mogućnosti novih izbora ili ulaska u koaliciju s SDP-om iskreno se nadam da se šale tj. da je riječ o prijetnji HDZ-u radi poboljšavanja svojih pozicija, jer bi tako nešto značilo da smo zbog njih (MOST-ovaca) izgubili najmanje godinu dana, u situaciji u kojoj je svaki tjedan gubitka vremena katastrofa s nepovratnim posljedicama. Tražili ste sudioništvo u vlasti - imate ga. I sada radite, kako znate i umijete. Vaše id.iotske prepirke s HDZ-om ne zanimaju nas: Rješavajte svoje odnose i probleme i radite.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
11:59 27.04.2016.

čim se prije Hdz riješi Mosta i njihova licemjerja bit će puno bolje pa i po cijenu novih izbora pa i po cijenu odlaska u oporbu.ljudi iz Mosta niti imaju znanja niti sposobnosti a niti znaju što hoće.ovo e samo nepotrebno mučenje i ukoliko se ovako nastavi pa i samo deset dana bolje je raspisati nove izbore inače će Hrvatska imati još jednu uludo izgubljenu godinu.

VL
MA
MarioG
08:45 27.04.2016.

Tendenciozno i promašeno.. Petrov pokušava držati na skupu grupu anonimaca od kojih mnogi do izbora se nisu ni poznavali, a izbore su dobili pod idejom "trećeg puta" s referencom uspješnih lokalnih političara. Onda se ispostavilo da su dobili previše glasovava nego što su očekivali tj. više od onoga da bi mogli u "hladovini" kritizirati i suflirati. Ispostavilo se također da se radi o ešalonu srednje sposobnih (stručnih) osoba koje su zasjele na vrlo važna mjesta u policiji i gospodarstvu, a ni formalno ni iskustveno nemaju nekih referenci. Primitivni istup Kovačića Petrom je morao opravdati. Da je bilo koja druga stranka uvjetovala "lokalni deal" s nacionalnom suradnjom, bila bi popljuvana od svih. U tome je autor promašio poantu. Situacija s Mostom je svima jasna "ili su s njima (DK) ili ih nema". Ovo što gledamo po medijima su mali potresi koji služe tome da sve drže budnima i svjesnima toga što jesu.

VL
LU
lunar777
10:13 28.04.2016.

Trebao bi mijenjati SDP možda?

VL
ŽA
žalosnababanarikača
10:33 28.04.2016.

Ova situacija sa MOSTom je dobra škola za sve političke figure koje bi petljale sa nekakvim "trećim putom". Koliko vidimo , takvi političari ne vide da su upravo oni njihova hrana ili trofeji. Od svih, jedini se pokazao Sinčić kao malo žilaviji ali vrijeme će pokazati svoje. Za sada on je politički davždernjak. Nejestiv i čudno obojan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.