Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Gabrić Jambo:

'Petrov izmišlja, vjerujem da osim minimalca ima i dodatna primanja'

stipe gabrić jambo
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
08.01.2014.
u 14:14

Ne istražujem, ali Petrov moguće vjerojatno ima dodatna primanja, kaže Jambo

– Izmišljena je priča o 17,5 milijuna kuna duga grada Metkovića jer je 31. 12. 2012. dug iznosio 7,5 milijuna kuna. Ove ćemo godine po analizi proračuna vidjeti koliko su stvarno, a ne populistički smanjili dug. Volio bih vidjeti kako podstanar s četveročlanom obitelji može živjeti sa 3600 kuna plaće – kazao je danas bivši gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo komentirajući svog nasljednika Božu Petrova, javlja Slobodna Dalmacija.

– Ne istražujem, ali Petrov moguće vjerojatno ima dodatna primanja. Ja sam s malim, skoro 16 puta manjim proračunom od dubrovačkog, načinio mnogo, a Petrov ništa neće moći bez pomoći Zagreba i kucanja na vrata ministarstava i javnih tvrtki. Ali, to ih ne zanima, oni bi aplicirali za fondove EU što je kao pripremili smo veliku vatru, ražanj grijemo, a zec je još u šumi. Mislim da ga neće uloviti jer zeca nema – kaže Jambo.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> 'Oštrim mjerama do čuda. Vratili smo 6,5 milijuna kn duga'

Komentara 7

ST
striderZG
14:56 08.01.2014.

Jambo, daj više poklopi se ušima i šuti zauvijek...jer po svemu sudeći nećeš u zatvor jer je već prepun truleži likova naše nedavne prošlosti nema mjesta za tebe. Pa zar još nešto ti nekome imaš za reći ? Najdublji dioji dio pakla tebe čeka čini mi se !

NI
niks100
15:02 08.01.2014.

Budi sretan sto nisi u zatvoru. Pa da ti je dug i bio 7 i po nije malo.

Avatar maraaa
maraaa
15:31 08.01.2014.

jambo nisu svi bahati kao ti. zašto ti nisi imao minimalac pored dodatnih primanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije