Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći put

Petrov i Prgomet idu sa sloganom: Most ili post

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
27.09.2015.
u 16:32

Umjesto neuspješnih HDZ-a i SDP-a, građanima su ponudili novu opciju koja će ih, tvrde, odvesti u svijetlu budućnost

Most nezavisnih lista otvorio je Središnji ured u Zagrebu iz kojeg će voditi kampanju na skorim parlamentarnim izborima. Uz već poznata četiri Mostova asa – Božu Petrova, Dragu Prgometa, Ivana Lovrinovića i Ivana Kovačića – predstavili su se i neki manje poznati članovi tog svojevrsnog pokreta koji želi srušiti dvostranačje HDZ-a i SDP-a. Čelnik Mosta Božo Petrov optužio je Zorana Milanovića da je tek u posljednjih pola godine počeo nešto raditi. Naglasio je da je u posljednjih 20 godina bilo puno obećanja, a jako malo ostvarenog. Na kraju je obećao biračima Mosta da će ih odvesti u bolji život. Drago Prgomet je za ljude u Mostu rekao da su bez političke pozadine i lobija, da nisu korumpirani, licemjerni i isključivi, nego pošteni i odgovorni. Uvijek čine ono što govore te su za politički dijalog. Pritom nisu politički kukavice i ne bježe od sučeljavanja s drugim političkim idejama.

– Umjesto dvije dosad podjednako neuspješne opcije, građanima nudimo veliku šansu da na ovim izborima izaberu novu i uspješnu opciju koja se zove Most, naglasio je Prgomet. Profesor na Ekonomskom fakultetu Ivan Lovrinović, glavni gospodarski strateg Mosta, najavio je promjenu dosadašnjega gospodarskog modela koji je doveo do općeg siromaštva i vojske blokiranih. Hrvatskoj je potreban rast veći od tri posto da bi se uopće počeo rješavati problem kronične nezaposlenosti. Lovrinović je najavio i slogan: Most ili post.

>> Božo Petrov: Pokazat ćemo da MOST nije samo regionalna stranka

Komentara 9

SU
sufit
20:22 27.09.2015.

glas za MOST!

AN
Anasta
18:44 28.09.2015.

Meni su favoriti, moj glas je za MOST

BE
berija
17:10 27.09.2015.

Imamo mi još jednog profesora s ekonomskog fakulteta koji tvrdi da hrvatskoj treba rast od bar tri posto i obećaje već u drugoj kampanji da će se to dogoditi namah poslije izbora. Tko je kome predavao ekonomiju: Lovrinović Grčiću ili Grčić Lovrinoviću? Post ili Most? Prilično samouvjereno izgovaraju općepoznate stvari, al im izborni izgled mogućnosti kvari. Nije rima, ali bit će rima kada dođe plima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije