Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mjesto pijeteta'

Petrov, Grmoja i Sladoljev poklonili se bleiburškim žrtvama

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
11.05.2017.
u 18:40

Odlučili smo doći danas, jer držimo da sve žrtve zaslužuju poštovanje, rekao je predsjednik Mosta Božo Petrov

Članovi Mosta Božo Petrov, Nikola Grmoja i Marko Sladoljev danas su se na Bleiburgu poklonili žrtvama bleiburške tragedije, priopćila je stranka.

„Odlučili smo doći danas, jer držimo da sve žrtve zaslužuju poštovanje. Bleiburg je za nas mjesto pijeteta, kao i sva ostala mjesta stradanja“, rekao je predsjednik Mosta Božo Petrov, navodi priopćenje.

„Sjećajmo se žrtava s poštovanjem, umjesto da ih koristimo za privatne ili političke interese uz izokretanje činjenica onako kako kome odgovara, zbog čega smo se i borili za zakon o arhivskom gradivu i arhivima“, rekao je politički tajnik stranke Nikola Grmoja.

Mostov saborski zastupnik Marko Sladoljev je naveo kako se svim žrtvama treba pokloniti.

"Bio sam i u Jasenovcu, želio sam doći i ovdje. Nema potrebe da se nakon toliko godina od II. svjetskog rata i dalje rade razlike između žrtava, kada su svi nesretno završili svoje živote, u neljudskim uvjetima, zbog mržnje i podjela“, rekao je Sladoljev, navodi se u priopćenju.

Komentara 19

Avatar Retardo
Retardo
19:10 11.05.2017.

Vidim, nisu im se pridružili štovatelji masovnog ubojice Josipa Broza, Ivan Kovačić i Vlaho Orepić

DP
dr.pozaic
19:23 11.05.2017.

ha ha prozirni,ovo kao nije kupovanje glasova......pitanje: da li si ikad prije bio u BLEIBURGU,ako nisi,zasto si dosao sada.....

MA
mateoo
19:04 11.05.2017.

Tko nema hrabrost biti sa svojim narodom, taj nema pravo predstavljati taj narod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije