Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred bijela dana

Petrinjac (58) nakon kupnje pucao si u glavu i ubio se

samoubojstvo
VL
14.11.2012.
u 13:19

Tijelo nesretnog muškarca ležalo je pokriveno pored njegova bicikla na kojemu je bila i vrećica s nekoliko komada kruha koje je kupio netom prije

Što je natjeralo 58-godišnjeg Petrinjca da si nakon kupovine u supermarketu, usred bijela dana, puca u glavu, nije poznato, no tako javno samoubojstvo oko 10 sati bilo je scena koju očevici dugo neće moći zaboraviti.

Policija nije ništa službeno priopćila, očevid još traje, a tijelo nesretnog muškarca ležalo je pokriveno pored njegova bicikla na kojemu je bila i vrećica s nekoliko komada kruha koje je kupio netom prije.

Ključne riječi

Komentara 33

VE
vero
13:35 14.11.2012.

Možda je jadan bio razočaran cijenama.

US
Uman SS
13:36 14.11.2012.

A što ga je natjeralo??? Kad vidi što mu Linić ostavi od crkavice (čitaj mirovine)... Ljudi moji ovog bu sve više...

DU
Deleted user
15:53 14.11.2012.

Čuj jadničak...nije imao ni za kruh?! Mogao je pištolj prodat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije