Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u turkulinovoj
Povratak na članak

Petrinja - po noći osvanuli plakati, odmah prijepodne skinuti

Riječ je o plakatima protiv gradonačelnika Željka Nenadića (HDZ) i vladajuće koalicije HDZ, HSP, HSS

Komentari 5

OG
Oger
10:04 27.01.2013.

Pitam se da li gradonacelnik Nenadic zna da firma koja izvodi radove mora iza sebe ostaviti pospremljeno t.j., ograditi i urediti cestu za prolaz tako dugo dok opet ne pocnu radovi. Ako to firma ne napravi ured gradonacelnika je obavezan to zahtijevati. Samo, meni se cini da u ovoj drzavi rijetki rade svoj posao.

VL
MR
mravac8
10:08 27.01.2013.

Lako za ceste ..... uništili su oni ljude. Jedan grad čine ljudi, a Petrinja je uništen grad. Petrinja prije 1991. i Petrinja danas, razlika je drastična. Ali ....... imamo svijet kakvog smo si izgradili.

VL
ČA
čarli123
07:09 28.01.2013.

Istina je da u tim mjestima dakle Petrinji, Sisku, Glini, do 1991. godine na svim važnim rukovodečim mjestima su boli Srbi, mi smo bili u drugom planu i zlostavljani, ali opet se treba pogledati istini u oći i vidjeti da da se u ono vrjeme u tim mjestima tražila radna snaga, da je puno proizvodnih pogona radilo i proizvodilo i stvaralo robna dobra, primjerice Sisak je bio najveće industrijsko središte u odnosu na broj stanovnika u tadašnjoj državi, radnici se uvažali sa svih strana, i nikako nemogu razumjeti i shvatiti i s obzirom na ratna stradanja da je danas u tom djelu ljepe naše na užas svih, samo pustoš i zatvoreni svi ti nekad zlatni proizvodni pogoni.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
15:46 28.01.2013.

Ma da su bar obićni građani ovo napravili bilo bi to poticajno i napokon bi se moglo nešto i napraviti, ali žalosno je da je ovo dijelo mladih SDP-eovaca i HNS-ovaca iz Siska i Petrinje... Žalosno iz razloga što znam tko su ti ljudi i koji su im potencijali i opet če ići ona stara boljka, mjenjamo grozne s manje groznima i onda se i to pokaže kao nastavak onih prije tako da...

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
15:48 28.01.2013.

mravac8 ------------ Izravni krivac za Petrinju danas a i Sisak su Srbi koji su digli balvan revoluciju protiv svoje države i sad ispaštamo svi mi zajedno. Nažalost poslije rata se nije našlo snage pokrenuti se jer se bivšim komunistima htjeloo uzeti što se uzeti da...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.